“A l’ombra de Boccaccio. Catorze relats eròtics”

Publicat per tripode el

A l’ombra de Boccaccio. Catorze relats eròtics és un homenatge al seny picardiós del Decameró, però també a la rauxa desacomplexada del mític local del carrer Muntaner. Aquí, hi trobareu de tot: funcionaris, escriptors, actrius de cine… Subtilitat llaminera i obscenitat hilarant. Plomes, pinzells, mandrins i animals diversos. Amors de mitja hora, amors retrobats; llegendes vampíriques i paisatges exòtics, i d’altres que no tant. Perquè, ben mirat, aquestes històries podrien estar passant ara mateix, al costat de casa. O a dins de casa.

Els catorze autors són els mateixos que van publicar A l’ombra del Decameró (Gregal, 2014), que ara ens ofereixen, desprès de l’èxit obtingut al llarg de quatre anys, catorze nous relats.

Autors: Quim Calvo, Susagna Aluja, Ramon Erra, Pilar Prim, Neus Ors, Sònia Boj, Jordi Puig, Oriol Guilera, Carme Ripoll, Montserrat Grau, Montse Rubinat, Isabel Domingo, Tuli Márquez, Anna Pascual.

No és fàcil marcar la línia que divideix l’erotisme de la pornografia, i aquest grup d’escriptors ho tenen prou reflexionat: saber jugar amb el desig, la picardia, la ironia, l’estètica i la creativitat literària.


-> Fes una lectura de tasteig del llibre A l’ombra de Boccaccio

Comprar Online:
Llibreria Documenta

 

Fitxa del llibre

ISBN: 978-84-948816-2-6
Pàgines: 200
Mida: 14x21cm Rústica amb solapes

PVP: 15,00 €
Publicació: Octubre 2018
Imatge coberta: Obra de Guinovart: Els meus animals, 2006.

Categories: Llibres

2 comentaris

Ràdio Agramunt entrevista Pilar Blasco – Editorial Trípode · 12/03/2019 a les 19:52

[…] motiu de la presentació del llibre de contes A l’ombra de Boccaccio. Catorze relats eròtics, Pilar Blasco, autora i editora, va ser entrevistada per Ràdio Agramunt. En l’entrevista, […]

Presentació d”A l’ombra de Boccaccio’ a Gràcia – Editorial Trípode · 14/02/2019 a les 20:15

[…] catorze relats eròtics titulats A l’ombra de Boccaccio es presenten el proper dilluns 18 de febrer a les 7 a la llibreria La Memòria, del barri de […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.