Diagonal, de Lluís Balsells

Publicat per -TRIPODE- el

Camile, la protagonista d’aquesta novel·la, és professora de literatura a París i es traslladarà a Barcelona, entre d’altres raons, amb la idea de saber més de la seva àvia catalana que va fugir a França durant la Guerra Civil. Un cop instal·lada, es deixarà submergir en els plaers que li ofereix la ciutat; coneixerà un home inquietant i contradictori i s’instal·larà en un pis a la Diagonal (antiga adreça de l’àvia exiliada), des d’on acabarà descobrint un passat familiar que mai li havia estat revelat i que actuarà sobre ella com un revulsiu per reinterpretar i encarar la seva pròpia existència.

 

 

Lluís Balsells va néixer a Lleida el 1950 i viu a Girona. És llicenciat en Història Contemporània. S’ha format en escriptura creativa a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès i a l’Escola Bloom. Té publicat el llibre Recomanat pels millors fabricants (Curbet, 2015), un conjunt de relats i microrelats en els quals encara la temàtica de la crisi personal.

  • Diagonal és una novel·la que troba camins diferents per parlar del que ens ha preocupat sempre. El passat, l’amor, el sentit de la vida, la família, la veritat, el coneixement, el secret. La mirada d’en Lluís Balsells emociona i fa reflexionar” (Flàvia Company).
  • Aquesta obra que ens atrapa i emociona sota un vel d’aparent normalitat ens porta a adonar-nos de la importància i el valor de cadascuna de les nostres eleccions i actituds personals en cada moment de la vida.

Dades tècniques:
Pàgines: 328
Mida:14×21. Rústica amb solapes
PVP: 18,25 euros
Publicació: setembre 2019
ISBN: 978-84-120651-1-4

Categories: Llibres

3 comentaris

Presentació de Diagonal a Girona - Editorial Trípode · 14/10/2019 a les 10:28

[…] proper dijous 24 d’octubre a les 19 h, Lluís Balsells presenta Diagonal a la Llibreria 22 de Girona juntament amb el periodista i escriptor Miquel […]

Diagonal - Editorial Trípode · 14/10/2019 a les 9:53

[…] Diagonal, de Lluís Balsells Data de publicació: setembre 2019 […]

Presentació de “Diagonal” a la Casa Golferichs – Editorial Trípode · 03/10/2019 a les 11:31

[…] Balsells presenta Diagonal a la Casa Golferichs de Barcelona el proper 2 d’octubre a les 7 del vespre. […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.