“Pell, escates i altres camises de força”, de Gemma Santaló

Publicat per tripode el

Els trenta contes o relats breus d’aquest recull transiten entre el realisme i el realisme màgic, sobre el fil de funàmbul que separa somnis, desig i realitat. Busquen els marges i en forcen les costures, exploren lluites i trampes, sempre a la llum Pell, escates i altres camises de forcad’una pregunta: Què és real? I parlen de vides descartades, camins que no són, reprimits, vies mortes… Possibilitats que no existeixen excepte en el més profund de l’ànima, on viuen, creixen i evolucionen, amb l’únic límit de la pell que les conté.

L’autora és Gemma Santaló (Castellfollit de la Roca, 1971). Llicenciada en filologia anglo-germànica. Va estudiar l’itinerari d’escriptura creativa a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès en l’especialitat del conte. Ha participat en els llibres col·lectius de relats Cara de peix i altres contes (premi Tinet 2018) i Alma mater i altres narracions (premi Mercè Rodoreda  de Molins de Rei 2018). Aquest és el seu primer llibre de contes.

 

Son històries que des de la senzillesa de la vida quotidiana ens transmeten somnis, esperances i vivències, a vegades estripades i a vegades iròniques, que per la seva bellesa t’esgarrapen l’ànima, i no et deixen indiferent.

 

-> Fes una lectura de tasteig del llibre Pell, escates i altres camises de força.

 

Comprar Online:
Laie Llibreries
El Cucut Llibreria
Llibreria Documenta

 

Dades tècniques:

ISBN: 978-84-948816-1-9
Pagines: 240
Mida:14×21. Rústica amb solapes
PVP: 16,50 euros
Publicació: Octubre 2018

 

Categories: Llibres

1 comentari

MONTSERRAT PUIG GRILLO · octubre 14, 2018 a les 11:13

Com a mare, estic molt orgullosa, s’ho mereix.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.