Tutorització creativa en grup

175,00

Descripció del curs: si has estat alumne d’un curs d’escriptura és probable que, un cop acabat, hagis trobat a faltar l’acompanyament d’un guia que t’aconselli o t’assessori sobre el teu projecte literari, juntament amb un grup reduït de companys que es trobin en la mateixa situació i us pugeu enriquir mútuament.

Categoria:

Descripció

Tutorització creativa en grups molt reduïts, d’entre 2 i 5 persones.

Terminis: durada trimestral de cinc sessions. Amb opció a continuar un altre trimestre si es desitja.

Sessions: s’anunciaran de manera periòdica. 

Hora d’inici: 19.00h. La durada de cada trobada es preveu entre una hora i mitja i dues hores. S’ajustarà en funció del nombre d’alumnes.

Metodologia del taller: cada assistent enviarà, com a màxim dos dies abans de la trobada, el seu text al tutor i als altres assistents. Durant la trobada es comentaran els textos de tothom per part del grup i del tutor, el qual aportarà, a més d’aspectes pràctics, aquelles qüestions més teòriques que siguin d’interès per al conjunt del grup.

Es fixarà una extensió màxima dels textos a presentar, que podrà variar en funció del gènere que cadascun practiqui, ja que no és el mateix la intensitat d’un relat breu que un fragment de novel·la o assaig.

Professorat:
Gemma Santaló Puig
Pilar Blasco Prim

Contacta amb nosaltres per comentar allò que consideris oportú a través del correu info@tripode.cat o trucant al 630 923 701.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.