Trencadissa, d’AnnaCampillo

11,00

Anna Campillo dialoga amb Terra erma, de T. S. Eliot, un llibre que també va ser escrit després d’una trencadissa: la del món occidental. Tanmateix, però, la idea de la poeta, com la d’Eliot, no és mostrar aquesta trencadissa, sinó explicar el resultat que ha deixat la caiguda. Míriam Cano ho explica molt bé al pròleg: «Trencadissa explica el moment en què la ferida brilla, en què queda marcada a la pell i es converteix en vida viscuda, en aquella cicatriu que ens resseguim distretament i que un dia, quan canvia el temps, cou una estona, com reivindicant el que va ser. I ja no fa mal.»

Categoria: Etiqueta:

Descripció

Anna Campillo Arrebola (Mollet del Vallès, 1968) és llicenciada en Filologia Anglogermànica (UAB, University of Manchester) i professora de secundària i batxillerat. Ha estat professora associada a la UAB i ha participat en projectes com ara l’antologia Poesia anglesa i nord-americana contemporània (Edicions 62, 1994). El seu interès per la literatura l’ha dut a combinar la tasca docent amb la creació poètica. Trencadissa és el seu primer poemari.

  • «Trencadissa no és un recull que ens proposi una reconstrucció emocional: s’atura en el moment i en el dubte, en el no saber si la tristesa per la pèrdua passarà algun dia, sense saber si hi ha cap possibilitat de reconstrucció», Míriam Canoal pròleg.
  • Llegeix alguns poemes del recull aquí
  • Nota de premsa

Dades tècniques:
Pàgines: 70
Mida:13×19. Rústica amb solapes
PVP: 11,00 euros
Publicació: maig 2022
ISBN: 978-84-125012-5-4

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar un comentari.