Presentació d’El llarg silenci dels botxins a Calonge

Publicat per -TRIPODE- el

La presentació de la novel·la d’Alfons Cama, El llarg silenci dels botxins, a Calonge tindrà lloc el dissabte, 5 de juny, a les 17 h, al Castell de Calonge. En l’acte hi intervindran l’autor, Pilar Blasco, editora, i Albert Vilar, historiador.

Alfons Cama ens ha parlat de la importància que per a ell té presentar El llarg silenci dels botxins a Calonge, el seu poble de naixement, d’on en realitat parteix la trama de la novel·la. En aquest sentit, Albert Vilar, també fill de Calonge, no només ha detallat fil per randa tota la saga calongina de la família de l’Alfons sinó que s’ha sentit satisfet que la història de la novel·la arranqui, en part, d’uns fets que es descrivien en l’assaig sobre la Guerra Civil a Calonge, publicat per ell com a historiador i periodista, i ha destacat la importància de literaturitzar la història en la línia de l’Alfons perquè ens arribi d’una manera més emocional i duradora.
Mercè Ponsatí, en nom de la Biblioteca Municipal Pere Caner, ha donat la benvinguda i el regidor de Cultura de Calonge i Sant Antoni, Norbert Botella, ha tancat l’acte amb la sala del Castell plena d’un públic totalment entregat.
Per part de l’editora, Pilar Blasco, s’ha volgut destacar el mestratge de Cama com a novel·lista i aquest desig que l’honora de desenterrar silencis, uns silencis del que ha estat el segle XX i que encara ens persegueixen.

 

 

 

Categories: Presentacions

3 comentaris

Albert Vilar Massó · 22/05/2021 a les 20:06

És Albert Vilar, no pas Vilaró

    -TRIPODE- · 23/05/2021 a les 9:57

    Gràcies per l’esmena, Albert. Ja ho hem canviat 😉

      Albert Vilar Massó · 08/06/2021 a les 11:50

      Merci!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Vols guardar la teva cistella per després?

Mantingues els llibres escollits guardats només escrivint el teu email. Si tenim algun DESCOMPTE vigent l'enviarem al teu correu!

0

Cistella de la compra