Presentació d’Un dissabte de primavera a Cerdanyola del Vallès

Publicat per -TRIPODE- el

The 1916 Irish Pub acollirà la primera presentació d’Un dissabte de primavera a Cerdanyola del Vallès, municipi d’Isidre Grau. L’acte serà el dissabte, 4 de juliol, a les 12 del migdia i comptatà amb la intervenció de l’escriptor Joan Todó i les lectures de fragments a càrrec d’Helena Edo.

Crònica de la presentació:

Un cinquentena de persones es van reunir al pub irlandès de Cerdanyola del Vallès amb motiu de la presentació d’Un dissabte de primavera. Joan Todó, escriptor, i Isidre Grau, autor de la novel·la, van conversar sobre tots els temes tractats en aquesta obra protagonitzada per tres parelles d’edats molt diverses: la complexitat dels personatges, els seus dubtes i incerteses; els noms escollits per a cada un d’ells, tots de caràcter universal per evitar situar l’obra en un espai i temps concrets; els límits entre l’amor i els sexe; els molts tipus de relacions sentimentals que podem experimentar; la importància de l’Amanda com a narradora, sempre omnipresent… En definitiva, una presentació impecable de Joan Todó i amb una complicitat evident amb Isidre Grau.

Helena Edo es va encarregar de llegir uns quants fragments perquè el públic tingués una idea molt més acurada sobre l’escenari i els protagonistes.

I com va destacar l’editora, Pilar Blasco, la novel·la, a més de fresca i lleugera, és un bon divertimento amb el qual Isidre Grau practica l’art de seduir de manera sublim, arriba al moll de l’os i ens canvia, tal com fa tota bona literatura, des de moltes perspectives, en qüestions d’estimació i de desig.

Fotografia de L’Aranya Llibreria

Categories: Presentacions

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Vols guardar la teva cistella?

Escriu el teu email i quan tornis tindràs la teva cistella de compra igual, amb els llibres o cursos que has escollit, i si tenim algun descompte vigent el trobaràs al teu correu!

0

Cistella de la compra