Vila del Llibre a Sitges

Publicat per -TRIPODE- el

Els dies 17 i 18 d’abril se celebra la primera edició de la Vila del Llibre de Sitges. L’Editorial Trípode hi tindrà una parada durant tot el cap de setmana i participarà en una activitat amb el poemari Lianes o les rates que imiten l’Esther Williams, de Núria Mirabet.

Diumenge 18 13.30 h
Piscina ME Sitges Terramar

Alcohols (Vibop) de Núria Martínez-Vernis i Martí Sales; Petits poemes en prosa (Adesiara) de Charles Baudelaire, amb traducció de Joaquim Sala-Sanahuja, i Lianes o les rates que imiten l’Esther Williams (Trípode) de Núria Mirabet.

De la tradició en sorgeix i de la tradició en seguirà sorgint, la poesia. I de l’excés i de l’ampolla. Dues línies, paral·leles a vegades, a vegades conjuntes, discontínues d’altres. El 9 d’abril de 1821 naixia a París l’infant Charles Baudelaire, pare de la modernitat, poeta maleït, far que il·lumina tots els versos que s’han escrit després d’ell.

Podeu veure el programa sencer aquí.

Categories: Presentacions

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Vols guardar la teva cistella?

Escriu el teu email i quan tornis tindràs la teva cistella de compra igual, amb els llibres o cursos que has escollit, i si tenim algun descompte vigent el trobaràs al teu correu!

0

Cistella de la compra