2 de juliol de 2018

Publicat per tripode el

El 2 de juliol s’ha presentat a l’Ateneu Barcelonès el naixement de l’editorial Trípode i també el que ja és el seu llibre fundacional “El fum t’encega la mirada”, una novel·la de l’Oriol Guilera, un thriller que ens atrapa des del primer moment com succeeix sempre amb la bona literatura i que ens mostra alguns aspectes de la Barcelona actual i ens transporta alhora a la ciutat convulsa dels anys 40, amb tota una galeria de personatges obscurs, màfies, prostitució, proxenetes… i unes protagonistes que lluiten per sobreviure en un univers corcat i hostil.

Estem molt agraïts a tothom, les més de 200 persones que ens heu acompanyant en aquesta vetllada i a totes les lectores i lectors que ja ens esteu donant el vostre suport i escalf en aquesta singladura.

Esperem els vostres comentaris! Seran molt benvinguts.

 

Categories: Presentacions

4 comentaris

Pere Duran Vall-llossera · 27/08/2018 a les 11:23

“El fum t’encega la mirada ” …. llástima que ja s’ha acabat ! se m’ha fet curt , molt curt … he disfrutat molt ! es un llibre que va a més a mida que passes pàgines . Personatges que se m’han fet entranyables , m’han fet patir i m’hi he fet amic .
Enhorabona Oriol Guilera !!! Has encetat un bon camí .

    Oriol Guilera Valls · 29/08/2018 a les 18:39

    Gracies, Pere, m’encanta que hagis passat una bona estona llegint el “Fum…” És el millor que pots dir-li a l’autor.

Carmen Anglada · 08/07/2018 a les 19:31

El recomano vivament, tota una experiencia la lectura d’aquesta novel·la. També vaig venir a la presentació. Mot bé va estar. Gràcies

    Oriol Guilera Valls · 29/08/2018 a les 18:54

    Hola, Carmen, T’agraeixo tant l’assistència a l’acte de presentació del llibre com el teu comentari de recomanació. Seria un plaer coneixer-te personalment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Vols guardar la teva cistella?

Escriu el teu email i quan tornis tindràs la teva cistella de compra igual, amb els llibres o cursos que has escollit, i si tenim algun descompte vigent el trobaràs al teu correu!

0

Cistella de la compra