Termes i condicions

Tots els preus dels llibres son amb IVA inclòs.

Enviaments gratuït de llibres a Catalunya i a tota Espanya.

Enviaments realitzats amb Correos a través d’un envio certificat.

Els enviaments dels llibres fora d’Espanya tenen un preu de 5€.

Compres sense comanda mínima.

web: https://www.tripode.cat/botiga/

Més informació:

Les condicions descrites s’apliquen a totes les transaccions comercials realitzades a través de la nostra botiga online de la web www.tripode.cat de la qual n’és titular  l’Editorial Tripode amb domicili a Barcelona, carrer Aribau 114, ent. 4a, 08036.

Per qualsevol consulta pot trucar al 630 923 701

Condicions generals:

Els preus dels llibres inclouen IVA reduït d’un 4%.

Enviament de llibres gratuït a Espanya. Enviament internacionals a 5€.

Condicions de compra:

Per a realitzar una comanda de llibres caldrà indicar una adreça d’enviament vàlida, un mail per fer el seguiment de l’estat de la compra i realitzar el pagament.

Un cop feta la compra rebrà un mail de confirmació.

Si ho desitja els llibres podran de ser retornats, sempre a compte del client, estant en perfecte estat i en el seu embalatge original, només d’aquesta manera podrem reemborsar l’import pagat.

Estàs protegit per la llei

L’Artícle 44 de la Llei 7 / 1996 de 15 de gener, d’Ordenació del Comerç Minorista, et confereix el dret a la retornar la compra sol·licitada en un termini de set dies. Si per qualsevol motiu desitges retornar la comanda ens ho hauràs de notificar per email, responent el correu de confirmació de la compra.  Els productes han de ser retornats sempre a compte del client, en perfecte estat i amb el seu embalatge que asegura un enviament segur, només d’aquesta manera podrem reemborsar-te l’import pagat.

 

Protecció de les dades personals

L’Editorial Trípode considera les dades facilitades pel client durant la compra com a informació confidencial i, en conseqüència, preservarà la confidencialitat de tota la informació obtinguda del Client.

Així mateix, Trípode ha adquirit, des d’un principi, un seriós compromís per garantir la seguretat en totes les vostres transaccions comercials.

L’usuari pot saber que és en una zona segura quan l’URL canvia d’http:// a https://, i també apareix un cadenat tancat a la part inferior del navegador. D’aquesta manera, totes les dades que s’enviïn a partir d’aquest moment viatjaran totalment encriptades, cosa que garanteix la seguretat plena de les transaccions.

D’acord a la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, entenem al utilitzar la botiga online que vostè ens autoritza a l’enviament d’informació per correu electrònic per fer el seguiment de la seva compra i d’informació publicitària relacionada amb la seva compra. En cas d’acceptació, les seves dades personals i altra informació facilitada mitjançant el formulari d’inscripció, així com la procedent de les transaccions realitzades, serà inclosa i conservada en un fitxer de forma privada i que vosté podra cancel·lar.

El client que introdueixi les seves dades personals durant la compra està facultat a exercitar els seus drets d’accés i rectificació mitjançant el seu compte de client. D’aquesta web ens comprometem al respecte i confidencialitat absoluta en la recollida i tractament d’aquestes dades. Si el client desitja cancel·lar definitivament pot sol·licitar-ho per mail.

Tripode no compartirà, vendrà, ni facilitarà a tercers aquestes dades, llevat requeriment judicial, i no serà responsable en cap cas de les incidències que puguin sorgir derivades d’un atac o accés no autoritzat als sistemes causa d’una falta de diligència del client pel que fa a la guàrdia i custòdia de les seves claus d’accés o de les seves pròpies dades personals.
Les dades de targetes de crèdit són recollides directament per la sucursal bancària que efectua el cobrament, i per tant, Tripode ni les manipula ni les emmagatzema.
El client és responsable de la veracitat de les seves dades, comprometent-se a no introduir dades falses.

Vols guardar la teva cistella i veure els descomptes?

Mantingues la teva cistella de compra guardada escrivint el teu email, i si tenim algun descompte vigent el trobaràs al teu correu!

0

Cistella de la compra