Diagonal, de Lluís Balsells. E-BOOK

6,30

Camile, la protagonista d’aquesta novel·la, és professora de literatura a París i es traslladarà a Barcelona, entre d’altres raons, amb la idea de saber més de la seva àvia catalana que va fugir a França durant la Guerra Civil…

Tipus: llibre digital (e-book)
Format: EPUB
Disponibilitat: descàrrega directa

Categoria: Etiqueta:

Descripció

Camile, la protagonista d’aquesta novel·la, és professora de literatura a París i es traslladarà a Barcelona, entre d’altres raons, amb la idea de saber més de la seva àvia catalana que va fugir a França durant la Guerra Civil. Un cop instal·lada, es deixarà submergir en els plaers que li ofereix la ciutat; coneixerà un home inquietant i contradictori i s’instal·larà en un pis a la Diagonal (antiga adreça de l’àvia exiliada), des d’on acabarà descobrint un passat familiar que mai li havia estat revelat i que actuarà sobre ella com un revulsiu per reinterpretar i encarar la seva pròpia existència.

Lluís Balsells va néixer a Lleida el 1950 i viu a Girona. És llicenciat en Història Contemporània. S’ha format en escriptura creativa a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès i a l’Escola Bloom. Té publicat el llibre Recomanat pels millors fabricants (Curbet, 2015), un conjunt de relats i microrelats en els quals encara la temàtica de la crisi personal.

  • Diagonal és una novel·la que troba camins diferents per parlar del que ens ha preocupat sempre. El passat, l’amor, el sentit de la vida, la família, la veritat, el coneixement, el secret. La mirada d’en Lluís Balsells emociona i fa reflexionar” (Flàvia Company).
  • Aquesta obra que ens atrapa i emociona sota un vel d’aparent normalitat ens porta a adonar-nos de la importància i el valor de cadascuna de les nostres eleccions i actituds personals en cada moment de la vida.
  • Tasta un fragment de Diagonal, de Lluís Balsells, en PDF online aquí.

Dades tècniques:
Publicació LLIBRE: setembre 2019
Publicació EPUB: març 2021

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar un comentari.