Pell, escates i altres camises de força. E-BOOK

6,00

Els trenta contes o relats breus d’aquest recull transiten entre el realisme i el realisme màgic, sobre el fil de funàmbul que separa somnis, desig i realitat. Busquen els marges i en forcen les costures, exploren lluites i trampes, sempre a la llum d’una pregunta: què és real? I parlen de vides descartades, camins que no són, reprimits, vies mortes… Possibilitats que no existeixen excepte en el més profund de l’ànima, on viuen, creixen i evolucionen, amb l’únic límit de la pell que les conté.

  • Format digital e-book: EPUB
  • Disponibilitat: descàrrega directa
Categoria: Etiqueta:

Descripció

Són històries que des de la senzillesa de la vida quotidiana ens transmeten somnis, esperances i vivències, a vegades estripades i a vegades iròniques, que per la seva bellesa t’esgarrapen l’ànima, i no et deixen indiferent.

Gemma Santaló (Castellfollit de la Roca, 1971) és llicenciada en filologia anglogermànica. Va estudiar l’itinerari d’escriptura creativa a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès en l’especialitat del conte. Ha participat en els llibres col·lectius de relats Cara de peix i altres contes (premi Tinet 2018) i Alma mater i altres narracions (premi Mercè Rodoreda de Molins de Rei 2018). Aquest és el seu primer llibre de contes.

  • Llegeix el primer conte del recull aquí.
  • Nota de premsa
  • Data de publicació: octubre 2018
  • ISBN: 978-84-948816-1-9

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.