Club de lectura Trípode

Des de l’Editorial Trípode, conjuntament amb L’obrador d’històries, volem donar suport a la bona literatura catalana o traduïda al català. Per aquest motiu, fem un club de lectura mensual on abordarem obres de tot tipus amb un denominador comú: la seva alta qualitat.
La conductora de les sessions serà l’escriptora Anna Pascual.

Properes sessions del club:

  Com funciona el club de lectura?

  El club de lectura es farà un cop al mes, un dilluns a la tarda, i en format virtual (Zoom) amb inscripció prèvia.
  La sessió, després d’un petit context sobre l’autor/a i l’obra, es destinarà a parlar de les impressions que la lectura ha causat en els participants d’una manera amena però aprofundida, sempre amb el guiatge de la conductora del club. També té en compte, sempre que es pugui, la intervenció d’escriptor/es, editor/es o traductor/es de l’obra en qüestió per tal d’enriquir el diàleg literari.
  Tindrà una durada aproximada d’una hora i mitja i la inscripció és gratuïta. Us podeu inscriure a sessions soltes, o bé per trimestre.

  Inscripcions:

    Podeu fer la inscripció a través d’aquest enllaç. Seguidament, haureu d’indicar les dades de l’alumne/a. A Informació addicional cal que indiqueu la modalitat del curs que voleu fer: trimestral o mensual (en aquest últim cas, heu d’especificar la sessió). Finalitzeu la inscripció clicant a Realitza la comanda. Si ho preferiu, us podeu inscriure per correu electrònic (info@tripode.cat o elstallersdelobrador@gmail.com). Les places són limitades (màxim deu persones).

    Per a més informació i consultes contacta amb nosaltres per mail o per telèfon al 630 923 701.

    Gràcies per la vostra confiança!

     

    Vols guardar la teva cistella?

    Escriu el teu email i quan tornis tindràs la teva cistella de compra igual, amb els llibres o cursos que has escollit, i si tenim algun descompte vigent el trobaràs al teu correu!

    0

    Cistella de la compra