Club de lectura Trípode

TRÍPODE ESTRENA CLUB DE LECTURA!

Des de l’Editorial Trípode, volem donar suport a la bona literatura catalana o traduïda al català. Per aquest motiu, engeguem aquest febrer un club de lectura mensual on abordarem obres de tot tipus amb un denominador comú: la seva alta qualitat.
La conductora de les sessions serà l’escriptora Anna Pascual.

Properes obres del club:

INSCRIPCIONS:

Realitzar una inscripció mensual
Realitzar una inscripció trimestral

Com funciona el club de lectura?

El club de lectura es farà un cop al mes i en format virtual amb inscripció prèvia. La sessió es convocarà via Zoom amb disponibilitat d’apuntar-se al torn de matí o al torn de tarda.
La sessió, després d’un petit context sobre l’autor/a i l’obra, es destinarà a parlar de les impressions que la lectura ha causat en els participants d’una manera amena però aprofundida, sempre amb el guiatge de la conductora del club. També té en compte, sempre que es pugui, la intervenció d’escriptor/es, editor/es o traductor/es de l’obra en qüestió per tal d’enriquir el diàleg literari.
La sessió tindrà una durada aproximada d’una hora i mitja, amb un preu de 5 euros. Us podeu inscriure a sessions soltes, o bé fer inscripcions trimestrals.

HORARIS:

Sessió de maig (Mirada prohibida, de Nina Bouraoui):

 • Dijous, 13 de maig, a les 19 h
  Sessió de juny (Un dissabte de primavera, d’Isidre Grau):

  • Divendres, 11 de juny, a les 19 h
   Sessió de juliol (La mort a Venècia, de Thomas Mann):

   • Dijous, 8 de juliol, a les 19 h

    Podeu fer les inscripcions directament entrant al curs. Heu de realitzar la inscripció afegint a la cistella la modalitat de club que escolliu (mensual o trimestral). Seguidament, haureu d’indicar les dades de l’alumne/a i l’horari escollit a Informació addicional de la comanda. Finalitzeu la inscripció realitzant el pagament. Si ho preferiu, podeu fer la inscripció per correu electrònic.

    Per a més informació i consultes contacta amb nosaltres per e-mail o per telèfon al 630 923 701.

    Gràcies per la vostra confiança!

    0

    Cistella de la compra