Club de lectura Trípode

Des de l’Editorial Trípode, volem donar suport a la bona literatura catalana o traduïda al català. Per aquest motiu, engeguem un club de lectura mensual on abordarem obres de tot tipus amb un denominador comú: la seva alta qualitat.
La conductora de les sessions serà l’escriptora Anna Pascual.

Properes sessions del club:

 • 20 de maig a les 19.00 h: Lucy, de Jamaica Kincaid (Editorial Les Hores)
 • 17 de juny, a les 19.00 h: La caiguda, de Felip Palma (Editorial Trípode)
 • 15 de juliol, a les 19.00 h: El gran Gatsby, de Francis Scott Fitzgerald (LaBreu Edicions)

  Com funciona el club de lectura?

  El club de lectura es farà un cop al mes i en format virtual amb inscripció prèvia. La sessió es convocarà via Zoom i serà a la tarda.
  La sessió, després d’un petit context sobre l’autor/a i l’obra, es destinarà a parlar de les impressions que la lectura ha causat en els participants d’una manera amena però aprofundida, sempre amb el guiatge de la conductora del club. També té en compte, sempre que es pugui, la intervenció d’escriptor/es, editor/es o traductor/es de l’obra en qüestió per tal d’enriquir el diàleg literari.
  Tindrà una durada aproximada d’una hora i mitja, amb un preu de 5 euros. Us podeu inscriure a sessions soltes, o bé fer inscripcions trimestrals.

  Inscripcions:

    Podeu fer les inscripcions directament entrant al curs. Heu de realitzar-la afegint a la cistella la modalitat de club que escolliu (mensual o trimestral). Seguidament, haureu d’indicar les dades de l’alumne/a i, en el cas del club mensual, indicar a Informació addicional la sessió que voleu fer. Finalitzeu la inscripció realitzant el pagament. Si ho preferiu, podeu fer la inscripció per correu electrònic.

    Per a més informació i consultes contacta amb nosaltres per mail o per telèfon al 630 923 701.

    Gràcies per la vostra confiança!

    0

    Cistella de la compra