Presentació d’Ara em prendria una orxata a Ona Llibres

Publicat per -TRIPODE- el

Eulàlia Armengol i Carles Duarte presentaran Ara em prendria una orxata a la Llibreria Ona el 15 de novembre a les 19 h.

Sobre l’acte:

La Llibreria Ona s’omple de gom a gom a la presentació dels darrers contes de l’Eulàlia Armengol: Ara em prendria una orxata. L’editora, Pilar Blasco, dona la benvinguda a tots els assistents i tot seguit dona la paraula al poeta Carles Duarte.

El poeta destaca que Armengol és una de les personalitats més interessants i atractives del panorama literari català d’avui dia, ja que precisament els seus contes són el viu reflex de qui és ella, una persona que hi veu més enllà de la pell i la superfície i que això, d’una manera elegant i amb molta sensibilitat pel llenguatge, ho sap transmetre als lectors. Duarte posa l’èmfasi en els personatges que crea la contista. Destaca que són personatges amb molta humanitat, amb molt de pes a la trama i que ofereixen visions molt diferents de la realitat. L’autora ens convida a una certa complicitat espontània i natural amb els personatges. Parla, també, d’altres aspectes com l’imprevist i l’humor, dos dels trets més distintius de la seva obra, i dels finals desconcertants i sorprenents.

Eulàlia Armengol, aclaparada i agraïda per tanta expectació i públic, parla dels autors que l’han inspirat i, sobretot, explica com és l’univers que ha construït com a escriptora i què pretén dir-nos amb els seus relats i personatges. Pensa que el seu és un imaginari que es copsa de pressa. Acaba dient que els seus contes són el pòsit de les lectures que ha fet al llarg de la seva vida, de les que ha paït i de les que no. També del seu entorn familiar, les amistats, els impactes del dia a dia i la vida laboral tan variada i intensa que ha tingut. En definitiva, comenta “el meu petit univers és fruit de tot el que he llegit, viscut i imaginat”.

 

Categories: Presentacions

1 comentari

Carles Duarte i Montserrat · 16/11/2022 a les 18:23

Un llibre interessantíssim, amè, per gaudir-ne i per deixar-se’n acompanyar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Vols guardar la teva cistella?

Escriu el teu email i quan tornis tindràs la teva cistella de compra igual, amb els llibres o cursos que has escollit, i si tenim algun descompte vigent el trobaràs al teu correu!

0

Cistella de la compra