Presentació d’Ara em prendria una orxata a Vilassar de Mar

Publicat per -TRIPODE- el

Eulàlia Armengol presenta el seu nou recull de contes, Ara em prendria una orxata, a la Biblioteca Ernest Lluch i Martín de Vilassar de Mar. Ho farà acompanyada de Marta Luna, pedagoga, i Joan Ramon, que farà la lectura de fragments.

Resum i fotos de l’acte:

La Biblioteca Ernest Lluch i Martín de Vilassar de Mar s’omple a la presentació del nou recull de contes de l’Eulàlia Armengol: Ara em prendria una orxata.

La pedagoga Marta Luna comenta que els relats d’Armengol tenen els ingredients necessaris de tot bon conte: brevetat, intensitat i sorpresa. Destaca que els personatges que hi apareixen són molt reals i amb interaccions humanes del tot creïbles. L’Eulàlia, que és una defensora a ultrança del gènere del conte, comenta que li agrada parlar de temes profunds des d’una mirada lleugera que pretén arrencar un somriure al lector. Remarca, també, que per a ella el conte és un repte tant com a escriptora com a lectora.
En acabar l’acte, Joan Ramon fa una lectura de fragments i l’autora convida a orxata als assistents.

Categories: Presentacions

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Vols guardar la teva cistella?

Escriu el teu email i quan tornis tindràs la teva cistella de compra igual, amb els llibres o cursos que has escollit, i si tenim algun descompte vigent el trobaràs al teu correu!

0

Cistella de la compra