Presentació de Diagonal a Girona

Publicat per -TRIPODE- el

El proper dijous 24 d’octubre a les 19 h, Lluís Balsells presenta Diagonal a la Llibreria 22 de Girona juntament amb el periodista i escriptor Miquel Fañanàs.

  • Crònica de la presentació:

Després de la introducció de Jordi Gispert, llibreter de la 22, i Pilar Blasco, editora, Miquel Fañanàs pren la paraula per explicar les sensacions que li ha despertat Diagonal. Elogia la facilitat de l’autor per crear uns personatges molt ben aconseguits i tan ben definits a partir de descripcions i diàlegs que afavoreixen i enriqueixen l’obra. També destaca que el llibre, amb vint-i-dos capítols curts però amb un relat consistent, té numbroses referències literàries (Borges, Foster&Wallace, Salinger) i cinematogràfiques (Kubrick) que donen suport a la trama i a l’argument.

Tot seguit, Lluís Balsells comenta de manera breu i amena el procés creatiu que el va empènyer a escriure aquesta novel·la i de quina manera va construir els personatges. La defineix com a psicològica amb un rerefons de consciència i memòria històrica, ja que la protagonista es retroba amb el seu passat familiar, afectat per la Guerra Civil espanyola.

   

   

 

 

 

Categories: Presentacions

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Vols guardar la teva cistella?

Escriu el teu email i quan tornis tindràs la teva cistella de compra igual, amb els llibres o cursos que has escollit, i si tenim algun descompte vigent el trobaràs al teu correu!

0

Cistella de la compra