Presentació de La insuportable absència del bròquil a Reus

Publicat per -TRIPODE- el

Eulàlia Armengol presenta el seu recull de contes, La insuportable absència del bròquil, al Centre d’Amics de Reus. L’acte serà el proper dimarts, 21 de setembre, a les 19 h i hi participarà Cinta S. Bellmunt, periodista i escriptora.

Crònica de la presentació:

Hem gaudit d’una magnífica vetllada amb la presentació i lectures dels contes literaris de l’Eulàlia Armengol, La insuportable absència del bròquil, a la ciutat de Reus, a on ens hem sentit molt ben acollits pel Centre d’Amics de Reus, com van voler destacar l’autora i també l’editora, Pilar Blasco. L’acte es va iniciar amb la benvinguda del seu president, Joan Maria Mallafré.

La periodista Cinta S. Bellmunt va voler destacar el plaer de llegir aquests relats, que “ens regalen moments esplèndids de bona literatura en català”. Els considera brillants, incisius, divertits, irònics, i que «al mateix temps que et fan reflexionar, et generen un somriure o una rialla final». Unes històries que ens parlen de la complexitat de les relacions humanes, siguin de veïnatge, de treball, o de parella; de l’enyor de persones estimades; de la lluita pels teus somnis; de la tendresa… En definitiva uns contes que «traspuen vitalitat» i que en bona part «reivindiquen la memòria col·lectiva: per saber on som, cal saber d’on venim».

El grup de declamació del Centre d’Amics de Reus, coordinat per Francina Baldrís, va fer una excel·lent lectura dramatitzada d’alguns dels contes.

   

   

Categories: Presentacions

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Vols guardar la teva cistella per després?

Mantingues els llibres escollits guardats només escrivint el teu email. Si tenim algun DESCOMPTE vigent l'enviarem al teu correu!

0

Cistella de la compra