Presentació de La insuportable absència del bròquil a Vilassar de Mar

Publicat per -TRIPODE- el

Eulàlia Armengol presenta La insuportable absència del bròquil al jardí de la Biblioteca Ernest Lluch i Martín de Vilassar de Mar el proper dimecres, 16 de juny, a les 18.30 h. L’acte compatarà amb les intervenciones de Teresa Duran i Anna Díaz-Plaja, professores de la Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona, i de Joan Ramon i Gemma Ventura, de La Tropa Teatre.

Per reservar plaça, cal trucar al 937590833.

Ha estat una delícia de presentació. L’Anna Diaz-Plaja i la Teresa Duran, que s’autoanomenen gurmets literàries, ens han obsequiat amb tot un mostrari comparatiu entre viandes, fruites o verdures i alguns dels relats. «Un cop els has llegit t’adones que són nutritius, frescos, que et fan tirar endavant com qui menja una poma», ens diu la Teresa Duran. «A vegades et deixen un regust molt dolç com les cireres, però amb pinyol. Altres són aspres i consistents com el regust de la patata crua, o històries petites i saladetes com els cacauets. Tot un menú sa i nutritiu». L’Anna Diaz-Plaja els defineix com una «barreja magistral entre ironia i melangia».

En Joan Ramon i la Gemma Ventura, de La Tropa Teatre, han fet una meravellosa lectura teatralitzada d’algun dels contes. I, finalment, l’Eulàlia Armengol ha explicat com viu el procés d’escriptura: «Quan escric els meus contes utilitzo tot el material que tinc al voltant o que he viscut i aleshores busco transcendir l’anècdota i explicar sentiments humans. El sentiment ens connecta amb tothom més allà de cada experiència personal».

Podeu veure la gravació de la presentació aquí.

   

Categories: Presentacions

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Vols guardar la teva cistella per després?

Mantingues els llibres escollits guardats només escrivint el teu email. Si tenim algun DESCOMPTE vigent l'enviarem al teu correu!

0

Cistella de la compra