Presentació de Rosa de torrent a Barcelona

Publicat per -TRIPODE- el

Dijous, 22 de juliol, a les 19.00 h, presentem Rosa de torrent, d’Alfred Vilaplana, a la Llibreria Documenta de Barcelona. L’acte comptarà amb les intervencions d’Immaculada Fàbregas i Carles Duarte, autors del pròleg i l’epíleg respectivament, i Eulàlia Vilaplana, filla del poeta.

Cal inscripció a correu@documenta-bcn.com

Eulàlia Vilaplana, filla del poeta, recorda el seu pare i la seva passió per escriure poesia; i tot i que mai va publicar, hi va dedicar moltes hores que ara, per fi, tenen el seu reconeixement amb aquesta publicació. Per a Immaculada Fàbregas, que va tenir la primícia de descobrir aquesta “mina d’or”, l’obra de Vilaplana, formada per quinze poemaris complerts, és una obra d’art en majúscules. Carles Duarte, poeta, destaca que Rosa de torrent és una obra de maduresa humana i literària. Cent dotze poemes en forma de lira molt consistents que responen a un mateix projecte temàtic i formal.

I l’editora, Pilar Blasco, comenta que vol remarcar que és un honor per a Trípode haver pogut publicar aquest recull inèdit d’Alfred Vilaplana i aportar així un granet de sorra en la redescoberta d’aquesta faceta de bon poeta de l’Alfred, una persona que va viure una vida del tot implicada en la defensa de la cultura i llengua catalanes en moments especialment difícils.

   

Categories: Presentacions

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Vols guardar la teva cistella?

Escriu el teu email i quan tornis tindràs la teva cistella de compra igual, amb els llibres o cursos que has escollit, i si tenim algun descompte vigent el trobaràs al teu correu!

0

Cistella de la compra