Presentació de Setanta-tres dies amb el pare a Berga

Publicat per -TRIPODE- el

La presentació de Setanta-tres dies amb el pare a Berga tindrà lloc a la llibreria cafeteria Sense paraules el dissabte, 5 de febrer, a les 19.00 h. Isidre Grau conversarà amb l’historiador i arxiver Xavier Pedrals.

Sobre l’acte:

Xavier Pedrals, historiador i arxiver, ens ofereix una magnífica glosa de la trajectòria de l’Isidre Grau des dels seus inicis, amb el col·lectiu Ofèlia Dracs, fins a l’actualitat, amb un bagatge d’una extensa obra literària. Destaca de l’autor la seva habilitat en trobar sempre «la frase precisa» per dir allò que ens vol dir i amb una prosa àgil i reflexiva alhora, fugint de tota banalitat. En aquesta obra, la seva dissetena novel·la, ens remarca Pedrals com el lector se sent atrapat dins «d’una història que amaga capes de saviesa de la vida», i com l’autor sap aprofundir magistralment en la psicologia dels dos personatges principals: un pare i un fill que es descobreixen mútuament arran d’un confinament forçat als boscos, en plena natura.

L’Isidre Grau ens exposa com a partir d’uns fets reals i d’uns personatges reals, que van viure la Guerra Civil en un poble del Pirineu, ha ficcionat tot el món que els envolta i l’ha universalitzat aprofundint en el tema de les relacions familiars, en especial dels «silencis» que sovint les acompanyen, per remarcar que, mentre som vius, sempre som a temps de «desfer els pous de silencis».

   

Categories: Presentacions

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Vols guardar la teva cistella i veure els descomptes?

Mantingues la teva cistella de compra guardada escrivint el teu email, i si tenim algun descompte vigent el trobaràs al teu correu!

0

Cistella de la compra