Presentació de Setanta-tres dies amb el pare a Sant Feliu de Guíxols

Publicat per -TRIPODE- el

Isidre Grau presenta Setanta-tres dies amb el pare a la Casa Irla de Sant Feliu de Guíxols el dissabte 19 de febrer, a les 19 h. L’acompanyarà el doctor Toni Beltran.

Sobre l’acte:

La Casa Irla i la Biblioteca Octavi Viader ens han ofert una molt bona acollida. Després dels agraïments en aquest sentit per part de l’editorial, pren la paraula el Dr. Toni Beltran, que parla de les diferents temàtiques que ell destacaria d’aquesta obra: el rerefons de la guerra que encara arrosseguem, a més de la capa intimista i psicològica, i molt en especial, aquest contacte en certa manera «terapèutic» amb la natura, amb els boscos, els arbres… Un espai on la relació en principi complicada entre pare i fill adopta una dimensió diferent, més flexible, i s’obre a un temps d’iniciació, de creixement.

Isidre Grau explica tot el procés dels fets reals d’un confinament de pare i fill durant aquests setanta-tres dies en uns boscos del Prepirineu i comenta que és una novel·la, en efecte, «emmarcada dins la guerra però no és una novel·la sobre la guerra». Un fet d’aquestes característiques ens ajuda a entendre com «tots els pous de silenci es poden escardar» i que mentre vivim som a temps de solucionar aquests «silencis» que sovint es produeixen en les relacions familiars.

   

Categories: Presentacions

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Vols guardar la teva cistella?

Escriu el teu email i quan tornis tindràs la teva cistella de compra igual, amb els llibres o cursos que has escollit, i si tenim algun descompte vigent el trobaràs al teu correu!

0

Cistella de la compra