Presentació d’Ella, la noia a Vilafranca del Penedès

Publicat per -TRIPODE- el

Com no podia ser d’una altra manera, la primera presentació de la novel·la ce Carme Montserrat, Ella, la noia, és a terres penedesenques, concretament, a Vilafranca de Penedès.

L’acte serà el proper dimecres 18 de desembre, a les 8 del vespre, a la Sala l’Escorxador, i comptarem amb les intervencions de l’autora, de Pilar Blasco (editora), i de l’escriptor Jordi Llavina.

Amb la col·laboració de la Llibreria La Cultural.

Crònica de la presentació:

La primera presentació d’Ella, la noia, a Vilafranca del Penedès, va ser un èxit. L’acte es va iniciar amb la benvinguda de Pilar Blasco, editora de Trípode, que va agrair a tots els assistents la seva presència.

Jordi Llavina va fer una glossa exquisida i la va definir com “una novel·la molt ben escrita, ideal per llegir aquest Nadal. Amb un personatge protagonista, la Mundeta, d’un gran atractiu; una dona que s’empodera als inicis del segle XX i acaba aconseguint ser ella.” L’escriptor també va destacar que l’opera prima de la penedesenca gira entorn de secrets entre famílies i amors maleïts que condicionen generacions i marquen el destí de la protagonista.

La presentació va finalitzar amb signatures per part de l’autora i una copa de cava, producte característic del Penedès.

   
Carme Montserrat signant llibres a unes lectores assistents a l’acte

   
Carme Montserrat i Jordi Llavina parlen sobre Ella, la noia

Categories: Presentacions

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Vols guardar la teva cistella?

Escriu el teu email i quan tornis tindràs la teva cistella de compra igual, amb els llibres o cursos que has escollit, i si tenim algun descompte vigent el trobaràs al teu correu!

0

Cistella de la compra