Presentació d’Un dissabte de primavera a Barcelona

Publicat per -TRIPODE- el

Isidre Grau presenta Un dissabte de primavera el proper dimecres, 7 d’abril, a les 18.30 h, a l’Ateneu Barcelonès. L’acte comptarà, també, amb la intervenció de l’escriptora i poeta Mònica Miró.

Crònica de la presentació:

Després de diversos ajornaments amb motiu de la pandèmia, per fi aquest 7 d’abril hem pogut presentar a l’Ateneu Barcelonès la novel·la de l’Isidre Grau, Un dissabte de primavera. Ha estat una conversa molt enriquidora entre la Mònica Miró i l’autor. Han parlat «d’un joc de possessions afectives» com a nucli temàtic de l’obra, de la metaliteratura que hi trobem, d’aquella sensació d’uns paisatges i uns espais pels quals passegem, veiem, vivim, i d’uns personatges (tres parelles durant un dia en una antiga casa senyorial d’un poble de la costa) amb els quals de seguida ens identifiquem. Una novel·la «de gran sensualitat», que com molt bé ha definit la Mònica, que «ens fa repensar la vida». Ha destacat la fondària d’aquesta novel·la com allò que més l’ha impressionat dins d’una estructura lleugera i uns ritmes perfectes.

Categories: Presentacions

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Vols guardar la teva cistella?

Escriu el teu email i quan tornis tindràs la teva cistella de compra igual, amb els llibres o cursos que has escollit, i si tenim algun descompte vigent el trobaràs al teu correu!

0

Cistella de la compra