Presentació Entre les cendres del migdia a Llibreria Documenta

Publicat per -TRIPODE- el

Us convidem a la presentació d’Entre les cendres del migdia, d’Anna Pascual, el proper 17 de setembre a les 19 h a la Llibreria Documenta de Barcelona. En l’acte hi intervindran l’autora i Lluís Calvo, poeta.

Una obra sobre el surrealisme, l’amor i la recerca de sentit vital que va quedar finalista del premi El Lector de l’Odissea. Aquest llibre planteja una proposta europea que s’abeura en l’art, la història, la política i els esdeveniments que han marcat la sort i la dissort del continent. Pascual és una veu jove que ja s’està fent sentir.

Lluís Calvo (12 de setembre de 2019)

 

Crònica de la presentació:

Un vespre magnífic, ple de reflexió literària durant la conversa entre Anna Pascual Vall i el poeta Lluís Calvo Guardiola a la Llibreria Documenta. Estem davant duna novel·la, Entre les cendres del migdia, amb una bona complexitat d’estrats; una novel·la seriosa i amb voluntat artística. Tres històries que s’entrellaçen en el París dels anys 20 i l’actual i que ens parla, entre moltes altres coses, de la complexa relació entre l’art i la vida.
Com ha dit en Lluís: hi ha molta voluntat poètica en aquest llibre.
Gràcies a tots per ser-hi!

  L’Anna Pascual i el poeta Lluís Calvo presentant la novel·la

Categories: Presentacions

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Vols guardar la teva cistella?

Escriu el teu email i quan tornis tindràs la teva cistella de compra igual, amb els llibres o cursos que has escollit, i si tenim algun descompte vigent el trobaràs al teu correu!

0

Cistella de la compra