Presentació de Nocturn Aranès a Sort

Publicat per -TRIPODE- el

Imma Pericas, autora de Nocturn Aranès, el proper dissabte, 26 de juny, a les 19 h, presentarà la novel·la a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Sort. Ho farà acompanyada de l’escriptora Pilar Carceller i Pere Bascones, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Sort.

Dissabte, 26 de juny, va tenir lloc la presentació de Nocturn Aranès, d’Imma Pericas, a Sort. El regidor de Cultura, Pere Bascones, ha obert l’acte i tot seguit ha pres la paraula Pilar Blasco, editora de Trípode, que ha destacat que la novel·la ha tingut una molt bona rebuda entre el públic i aviat ja sortirà la tercera edició.

Tot seguit, l’escriptora Pilar Carceller i Imma Pericas inicien una conversa entorn de la novel·la, una història de superació personal basada en fets reals que té dues dones com a protagonistes: la Carmina i la Rachel. La Carmina va néixer al Pallars però quan encara era ben jove la van obligar a casar-se i a anar a viure a la Vall d’Aran. Per la seva banda, la Rachel és una dona jueva que, juntament amb la seva família, intenta fugir de la Gestapo a través de les muntanyes pirinenques amb l’ajuda de la Carmina amb l’objectiu de refer la seva vida a Amèrica. Dues dones que, malgrat tenir històries i vides ben diferents, tenen en comú l’arrelament i la lluita per la supervivència.

També podeu llegir la crònica de la Biblioteca de Sort aquí.

Categories: Presentacions

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Vols guardar la teva cistella?

Escriu el teu email i quan tornis tindràs la teva cistella de compra igual, amb els llibres o cursos que has escollit, i si tenim algun descompte vigent el trobaràs al teu correu!

0

Cistella de la compra