Presentació d’A l’ombra de Boccaccio al Museu del Càntir d’Argentona

Publicat per tripode el

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE: A L’OMBRA DE BOCCACCIO. Catorze relats eròtics.

El Museu del Càntir d’Argentona i l’Editorial Trípode es complauen a convidar-vos a la presentació del llibre A l’ombra de Boccaccio. Catorze relats eròtics. en el marc de l’exposició Guinovart matèric que es presenta fins a principis del mes de gener al museu i donat que la imatge de la portada del llibre és una de les obres del prestigiós artista.

El llibre és un homenatge al seny picardiós del Decameró, però també a la rauxa desacomplexada del mític local del carrer Muntaner. Aquí hi trobareu de tot: funcionaris, escriptors, actrius de cine… Subtilitat llaminera i obscenitat hilarant. Plomes, pinzells, mandrins i animals diversos. Amors de mitja hora, amors retrobats; llegendes vampíriques i paisatges exòtics, i d’altres que no tant. Perquè, ben mirat, aquestes històries podrien estar passant ara mateix, al costat de casa. O a dins de casa.

Els mateixos catorze autors que van publicar el conjunt de catorze relats eròtics A l’ombra del Decameró (Gregal, 2014) ens ofereixen ara, desprès de l’èxit obtingut al llarg de quatre anys, catorze contes més. Uns relats actuals, elegants, que juguen amb la ironia, l’estètica i la creativitat literària; i ens omplen de sensualitat i desig. Tot un divertimento literari, un bon llibre per regalar o regalar‐nos.

Quim Calvo, Susagna Aluja, Ramon Erra, Pilar Prim, Neus Ors, Sònia Boj, Jordi Puig, Oriol Guilera, Carme Ripoll, Montserrat Grau, Montse Rubinat, Isabel Domingo, Tuli Márquez, Anna Pascual.

Dia: dissabte 1 de desembre
Hora: 19 h
Lloc: Museu del Càntir d’Argentona

Categories: Presentacions

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Vols guardar la teva cistella i veure els descomptes?

Mantingues la teva cistella de compra guardada escrivint el teu email, i si tenim algun descompte vigent el trobaràs al teu correu!

0

Cistella de la compra