Alta literatura i noves veus catalanes

Publicat per Ed. Trípode el

Neix una nova editorial en català amb una clara voluntat de potenciar noves veus d’autors catalans.

En aquest sentit, la principal fita que es proposa l’editorial Trípode és la descoberta i posada en valor de nous escriptors, la cerca d’aquell talent, que hi és, però que sovint ho té tan difícil per arribar fins al públic, fins a poder ser llegit i conegut. Nosaltres volem compartir amb ells i elles aquest camí, volem ser un pont entre els bons lectors i els bons escriptors, ajudar a que es trobin, comenta Pilar Blasco, l’editora.

I la novel·la El fum t’encega la mirada, és ja la novel·la fundacional de Trípode. «Quan la vaig tenir a les mans no podia parar de llegir-la, em va deixar clavada a la cadira fins a l’última línia», confessa Blasco; «és aquest l’esperit que volem imprimir al nostre segell: bona literatura, intensa, que ens atrapi, que ens transformi, que ens ajudi a veure al món amb una nova mirada! »

L’editorial Trípode posarà l’accent en novel·la literària contemporània, novel·la breu i contes literaris o relats curts, gènere aquest del conte que desitgen mimar de manera especial.

«Naixem com una editorial petita, independent», diu l’editora, «i això ens permet seleccionar únicament allò que recomanaríem a tothom amb els ulls tancats: el resultat del talent d’un bon escriptor que ha deixat l’ànima en un text».

I així, a les portes de l’estiu, tot just arribar el bon temps, Trípode aporta el seu primer gra de sorra: una novel·la d’alta qualitat literària, amb el ritme trepidant d’un thriller, que manté l’interès del lector fins al darrer alè. Un cop acabada la lectura, res no tornarà a ser igual.

L’editora i tot l’equip de Trípode s’han enamorat d’El fum t’encega la mirada.

Categories: Notícies

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Vols guardar la teva cistella per després?

Mantingues els llibres escollits guardats només escrivint el teu email. Si tenim algun DESCOMPTE vigent l'enviarem al teu correu!

0

Cistella de la compra