Anoia Diari es fa ressò de Petons

Publicat per -TRIPODE- el

El diari digital Anoia Diari es fa ressò de la publicació del poemari Petons, d’Alexandre de Riquer, poeta modernista nascut a Calaf el 1856.

Podeu llegir l’article sencer a la web del diari, en aquest enllaç.

[…]

La doctora en Estudis Lingüístics, Literaris i Culturals, Maria Planellas, ha recuperat i analitzat una de les creacions més interessants del poeta modernista calafí Alexandre de Riquer, ‘Petons’. L’obra, editada per l’Editorial Trípode, compta amb un pròleg d’Eliseu Trenc, un dels grans coneixedors i especialistes del bagatge de Riquer. A més, el recull també conté un apèndix amb uns quants poemes inèdits que per primera vegada són publicats.

[…]

Amb la publicació de ‘Petons’, Trípode consolida, de mica en mica, la seva col·lecció dedicada a artistes i autors modernistes que fins avui en dia han estat poc estudiats, desconeguts o fins i tot menystinguts per la crítica i els investigadors.

Categories: Notícies

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Vols guardar la teva cistella?

Escriu el teu email i quan tornis tindràs la teva cistella de compra igual, amb els llibres o cursos que has escollit, i si tenim algun descompte vigent el trobaràs al teu correu!

0

Cistella de la compra