L’any de l’estrella, de Teresa Costa-Gramunt

12,00

La poesia de Costa-Gramunt és una poesia que «pren forma a partir d’un gran esforç de contenció, on més important que la sensorialitat és el concepte», afirma Oriol Pi de Cabanyes al pròleg. Sense drames i artificis, els versos de la poeta són, clarament, una poesia de l’experiència. A L’any de l’estrella, importa la vivència sense decorativisme, l’experiència que va més enllà de la quotidianitat i es connecta amb l’ànima pura i impol·luta.

Categoria: Etiquetes: ,

Descripció

Teresa Costa-Gramunt (Barcelona, 1951). Viu a Vilanova i la Geltrú. Formació artística i humanista: disseny gràfic, psicologia, grafologia, italià, cultures orientals i simbolisme. Dissenyadora gràfica. Fundadora de l’Associació Catalana d’Exlibristes.

Des de 1990 es dedica intensament a la creació literària. Ha publicat més de quaranta llibres entre assaigs, narracions, biografies, llibres de viatges, poemes i prosa poètica i memorialística. Col·labora en diversos mitjans de comunicació, entre d’altres, a Eix Diari, Núvol, El 3 de Vuit i La Fura. Ha guanyat diversos premis literaris, dona conferències, tradueix i considera que l’escriptura és un camí de coneixement. Té dos blogs: El vel d’Harmonia i Elogi de l’exlibris.

  • «La poesia de Teresa Costa-Gramunt és una poesia de la simplicitat, sense artifici, volgudament antiretòrica», Oriol Pi de Cabanyes, autor del pròleg
  • «La figura d’un any és una metàfora del temps del viatge, l’estrella és la figura d’algunes orientacions del pelegrinatge».
  • Llegeix alguns poemes de L’any de l’estrella aquí.

Dades tècniques: 
Pàgines: 78
Mida:13×19. Rústica amb solapes
PVP: 12,00 euros
Publicació: agost 2021
ISBN: 978-84-123920-3-6

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar un comentari.