Tornar a néixer, de Montse Rubinat

11,50

Tornar a néixer destaca per la multiplicitat de temes que evoca: la vida, l’amor, els pas del temps, la fertilitat, la mort, l’absència, la desmemòria…, sempre tractats des d’una perspectiva contemporània amb reminiscències constants al món clàssic. Sens dubte, però, l’univers femení és el tema cabdal de la poètica de Rubinat. 

Categoria: Etiqueta:

Descripció

Tal com destaca Vicenç Llorca en el pròleg «aquest és un poemari molt ben travat des d’una consciència literària de dona, no tan sols en les intencions, sinó sobretot en el tractament dels temes i la tria sovint d’imatges que remeten a un univers femení, des de la veu al cos». La influència de la dona ja és palesa en l’inici de cada una de les parts, ja que l’autora s’inspira en quatre escriptores de renom —Marguerite Yourcenar, Mercè Rodoreda, Sylvia Plath i Isabell Allende— que li permetran entrar en profunditat en les qüestions tractades.

Montse Rubinat va néixer a Barcelona el 1976, encara que està vinculada des de fa molts anys amb la comarca de l’Urgell, on viu. Amb experiència professional tant en l’àmbit de l’administració pública com en l’empresa privada, la seva vocació cultural l’ha portada des de fa anys a impulsar nombrosos projectes i a organitzar de manera infatigable molts actes literaris. Des del punt de vista creatiu, fins ara la coneixem com a autora de narrativa, amb diversos premis obtinguts i obra de narrativa publicada. En l’àmbit acadèmic, és diplomada en Ciències Econòmiques i Empresarials, i en Direcció i Administració d’Empreses per la Universitat de Barcelona.

Dades tècniques:
Pàgines: 76
Mida:13×19. Rústica amb solapes
PVP: 11,50 euros
Publicació: maig 2021
ISBN: 978-84-122351-9-7

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.