Crònica de la Vila del Llibre a Cervera 2019

Publicat per -TRIPODE- el

«La Xarxa de Viles del Llibre de Catalunya és un moviment de turisme cultural que té com a objectiu difondre la cultura a través de la literatura i els oficis del llibre. Impulsat per VilaDelLlibre.CAT, la Xarxa neix per a convertir-se en motor social i econòmic, i al mateix temps, generar un impacte positiu en el territori i en la vida dels ciutadans.»

Vila del Llibre

El passat cap de setmana, l’editorial Trípode va participar en la Vila del Llibre que anualment se celebra a Cervera. Enguany vam ser-hi d’una forma destacada a la taula rodona sobre narrativa de la Guerra Civil i l’exili en la qual va participar Lluís Balsells, autor de Diagonal, una obra que tracta sobre una quotidianitat molt actual marcada pels efectes de la història política i social del país. Els escriptors Manuel Valldeperes i Robert Pastor van acompanyar l’autor de Trípode en aquesta activitat literàries per parlar també de les respectives novel·les.

Actualment, són quatre les poblacions catalanes que acullen la Vila del Llibre: Cervera (a l’octubre), a Montblanc (al març), a la Pobla de Segur (cap a l’abril/maig) i l’Escala (al febrer).

  • Recull de fotografies de la fira d’enguany: 

   

   

   

Taula rodona

   

   

 

Categories: Notícies

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Vols guardar la teva cistella?

Escriu el teu email i quan tornis tindràs la teva cistella de compra igual, amb els llibres o cursos que has escollit, i si tenim algun descompte vigent el trobaràs al teu correu!

0

Cistella de la compra