Descosir-se l’asfalt en un abric de quadres, de Núria Mirabet

Publicat per -TRIPODE- el

Després de l’èxit del seu primer llibre de poemes, Lianes o les rates que imiten l’Esther Williams (2021), amb un pròleg de Pere Gimferrer, Mirabet ens ofereix aquest segon recull, que de nou ens sorprendrà.

La poeta barcelonina té una clara voluntat conceptual d’aprofundir en el coneixement de la condició humana actual i de la societat contemporània. Tal com destaca Sam Abrams al postfaci, un dels objectius de Descosir-se l’asfalt en un abric de quadres és provocar-nos una plena reconnexió amb la vida i la realitat, amb totes les seves llums i ombres. Acompanyarem una dona en la seva lluita aferrissada «per salvar la vida, l’esperit, el sentit de dignitat i noblesa, la integritat i la capacitat de resposta davant la realitat».

Per fer-ho, Mirabet es nodreix de la influència enriquidora de les tres veus més destacades del panorama poètic internacional:  Louise Glück, Jorie Graham i Anne Carson.

Amb postfaci de D. Sam Abrams.

núria mirabet va néixer a Barcelona l’any 1966, ciutat a on resideix. Amb l’Editorial Trípode ha publicat dos poemaris: Lianes o les rates que imiten l’Esther Williams (2021) i Descosir-se l’asfalt en un abric de quadres (2022).

  • Un llibre exigent, complex, lúcid, crític, humà, profund, tens, intens i original, que transita per la ratlla fina que separa el recull unitari del poema llarg modern.
  • «La clau de l’èxit del recull rau en el fet que Mirabet ha sortit a la palestra de la poesia catalana actual quan la seva veu era plena i madura», Sam Abrams
  • Llegeix els primers poemes aquí.
  • Nota de premsa

Dades tècniques:
Pàgines: 102
Mida:13×19. Rústica amb solapes
PVP: 12,00 euros
Publicació: agost 2022
ISBN: 978-84-125865-0-3


3 comentaris

Recital de Descosir-se l'asfalt en un abric de quadres a la Nollegiu - Editorial Trípode · 12/01/2023 a les 11:57

[…] Mirabet i Xavier Vidal, llibreter de la Nollegiu, recitaran poemes de Descosir-se l’asfalt en un abric de quadres el dissabte, 21 de gener, a les 12 h a la llibreria Nollegiu del […]

Presentació Descosir-se l'asfalt en un abric de quadres a Barcelona - Editorial Trípode · 05/11/2022 a les 13:47

[…] Mirabet i el crític i poeta Sam Abrams parlaran sobre Descosir-se l’asfalt en un abric de quadres a La Central del carrer Mallorca el propoer 30 de novembre a les 19 […]

Descosir-se l'asfalt en un abric de quadres, de Núria Mirabet - Editorial Trípode · 29/08/2022 a les 16:36

[…] Descosir-se l’asfalt en un abric de quadres, de Núria Mirabet Data de publicació: agost 2022 Nota de premsa: aquí […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Vols guardar la teva cistella?

Escriu el teu email i quan tornis tindràs la teva cistella de compra igual, amb els llibres o cursos que has escollit, i si tenim algun descompte vigent el trobaràs al teu correu!

0

Cistella de la compra