Descosir-se l’asfalt en un abric de quadres, de Núria Mirabet

Publicat per -TRIPODE- el

Després de l’èxit del seu primer llibre de poemes, Lianes o les rates que imiten l’Esther Williams (2021), amb un pròleg de Pere Gimferrer, Mirabet ens ofereix aquest segon recull, que de nou ens sorprendrà.

La poeta barcelonina té una clara voluntat conceptual d’aprofundir en el coneixement de la condició humana actual i de la societat contemporània. Tal com destaca Sam Abrams al postfaci, un dels objectius de Descosir-se l’asfalt en un abric de quadres és provocar-nos una plena reconnexió amb la vida i la realitat, amb totes les seves llums i ombres. Acompanyarem una dona en la seva lluita aferrissada «per salvar la vida, l’esperit, el sentit de dignitat i noblesa, la integritat i la capacitat de resposta davant la realitat».

Per fer-ho, Mirabet es nodreix de la influència enriquidora de les tres veus més destacades del panorama poètic internacional:  Louise Glück, Jorie Graham i Anne Carson.

Amb postfaci de D. Sam Abrams.

núria mirabet va néixer a Barcelona l’any 1966, ciutat a on resideix. Ha conreat el gènere poètic durant força temps. Descosir-se l’asfalt en un abric de quadres és el segon poemari que publica.

  • Un llibre exigent, complex, lúcid, crític, humà, profund, tens, intens i original, que transita per la ratlla fina que separa el recull unitari del poema llarg modern.
  • «La clau de l’èxit del recull rau en el fet que Mirabet ha sortit a la palestra de la poesia catalana actual quan la seva veu era plena i madura», Sam Abrams.
  • Nota de premsa
  • Llegeix els primers poemes aquí.

Dades tècniques:
Pàgines: 102
Mida:13×19. Rústica amb solapes
PVP: 12,00 euros
Publicació: agost 2022
ISBN: 978-84-125865-0-3

Categories: Llibres

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

0

Cistella de la compra