El fum t’encega la mirada, finalista a la primera edició del LAAB

Publicat per -TRIPODE- el

L’obra fundacional de Trípode, El fum t’encega la mirada, d’Oriol Guilera, ha estat seleccionada per formar part del projecte LAAB (Laboratori d’Adaptacions Audiovisuals de Barcelona), un laboratori d’adaptació d’obres literàries editades i publicades per al sector audiovisual vinculades a la ciutat de Barcelona impulsat per l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona a través de la Barcelona Film Commission.

Diversos especialistes analitzaran els llibres participants i la seva capacitat per a ser adaptats al mitjà audiovisual. S’escolliran 6 de les obres que passin a avaluació, i aquestes rebran una ajuda econòmica de 5.000 euros per a facilitar la primera versió de guió.

El proper 9 de juliol se celebrarà el certamen al Born Centre de Cultura i Memòria per conèixer les obres que optaran a l’adaptació audiovisual.

Podeu llegir la notícia en aquest enllaç i veure el catàleg sencer de les obres seleccionades aquí. Us podeu inscriure a l’esdeveniment a través d’aquest formulari.

Categories: Notícies

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Vols guardar la teva cistella per després?

Mantingues els llibres escollits guardats només escrivint el teu email. Si tenim algun DESCOMPTE vigent l'enviarem al teu correu!

0

Cistella de la compra