Gemma Santaló a L’entrevista de TV Girona

Publicat per tripode el

Entrevista a Gemma Santaló a TV Girona, autora del llibre Pell, escates i altres camises de força, un fabulós recull de trenta contes literaris.

Els trenta contes d’aquest recull transiten entre el realisme i el realisme màgic, sobre el fil de funàmbul que separa somnis, desig i realitat. Busquen els marges i en forcen les costures, exploren lluites i trampes, sempre a la llum d’una pregunta: què és real? I parlen de vides descartades, camins que no són, reprimits, vies mortes… Possibilitats que no existeixen excepte en el més profund de l’ànima, on viuen, creixen i evolucionen, amb l’únic límit de la pell que les conté.

Publicat a TVGIRONA alacarta.cat (Programa L’entrevista) 19-11-2018

Històries que des de la senzillesa d’una vida quotidiana s’enfilen fins a la més gran complexitat de cadascun de nosaltres.

Ens reconeixerem ens aquests homes i dones que poblen el conjunt dels relats, plens de desitjos, somnis, esperances i vivències, a vegades estripades, profundes, o també iròniques, bellíssimes, que t’esgarrapen des del més profund de la teva ànima.

Extraordinària literatura. Una reflexió sobre la vida, sobre “l’exotisme” de la nostra vida o món interior.

Categories: Notícies

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Vols guardar la teva cistella?

Escriu el teu email i quan tornis tindràs la teva cistella de compra igual, amb els llibres o cursos que has escollit, i si tenim algun descompte vigent el trobaràs al teu correu!

0

Cistella de la compra