Poesia i periodisme, d’Arnau Martínez i Serinyà

Publicat per -TRIPODE- el

Arnau Martínez i Serinyà escriví nombrosos articles que formen part del millor periodisme de principis del segle XX i que ara recopilem en aquesta edició. I com a poeta ens ha deixat sonets de gran qualitat, dins del corrent parnassià.
Aquest és el segon volum de la col·lecció «Biblioteca del Modernisme» que té una voluntat de recuperació dels nostres millors poetes del Modernisme injustament oblidats. Un greuge històric que volem reparar.
L’edició és a cura de Martí Duran, que també és l’autor de l’estudi introductori. Agustí Alcoberro és l’autor del pròleg.

 

 

Arnau Martínez i Serinyà (Barcelona, 1880-1910) tingué una vida curta però intensíssima. Advocat, poeta, articulista i orador brillant, s’implicà profundament en el moviment catalanista de principis de segle.

Martí Duran Mateu (Barcelona, 1970) és doctor en Filologia Clàssica i llicenciat en Dret. Professor de grec i llatí, també ha curat, per a aquesta mateixa editorial, la Poesia original completa de Jeroni Zanné.

  • «Martínez Serinyà va participar, des d’unes conviccions catalanistes i d’esquerres, en la trepidant vida política del seu temps», Agustí Alcoberro
  • «Els seus sonets, veritables joies de la moderna poesia catalana», Jeroni Zanné
  • Llegir els articles de Martínez Serinyà avui és pensar en el passat —catalanisme d’inicis del segle XX— i viure alhora la més estricta actualitat.
  • Llegeix un fragment de Poesia i periodisme aquí.
  • Nota de premsa

Dades tècniques:
Pàgines: 248
Mida:15×22. Rústica amb solapes
PVP: 18,50 euros
Publicació: novembre 2019
ISBN: 978-84-120651-2-1


1 comentari

Poesia i periodisme, d'Arnau Martínez i Serinyà - Editorial Trípode · 18/11/2019 a les 13:03

[…] Poesia i periodisme, d’Arnau Martínez i Serinyà (a cura de Martí Duran) Data de publicació: novembre 2019 […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Vols guardar la teva cistella?

Escriu el teu email i quan tornis tindràs la teva cistella de compra igual, amb els llibres o cursos que has escollit, i si tenim algun descompte vigent el trobaràs al teu correu!

0

Cistella de la compra