Presentació de Danielàndia a Girona

Publicat per -TRIPODE- el

La primera presentació de Danielàndia està prevista per al dimarts, 6 d’abril, a les 19 h a la Llibreria 22 de Girona. En l’acte, hi intervindran Lluís Balsells, autor de l’obra, i Helena Carreras, escriptora.

L’aforament és limitat i cal confirmar assistència a presentacions@llibreria22.net.

Crònica de la presentació: 

La presentació de Danielàndia s’inicia amb la benvinguda de Jordi Gispert, llibreter de la 22. Aquesta introducció dona pas a la intervenció de l’escriptora Helena Carreras, que analitza amb encert l’essència de la novel·la de Lluís Balsells, un llibre que considera que és exigent amb el lector, però no difícil de llegir i seguir, ja que l’autor ens convida a un joc literari en el qual posa al mateix pla la literatura, la metaliteratura i la vida, i com a lectors hem d’estar disposats a jugar-hi i a descobrir els diferents punts de vista.

Danielàndia és una novel·la que conté vuit contes i una segona part dedicada a l’escriptura creativa. La formen personatges molt rics i polièdrics. De l’autor, en destaca la seva mestria per fer diàlegs. “Sap jugar molt finalment amb l’humor i la ironia”, diu Carreras. A més, comenta que amb Balsells i la seva literatura s’aprèn perquè ens passeja per diferents camps del saber.

Tot seguit, intervé l’autor per explicar part del seu procés d’escriptura i algunes de les idees que el van portar a escriure aquesta novel·la. Ell concep Danielàndia com un personatge que va creixent i es va desenvolupant a través dels contes.

Al final de l’acte, Balsells signa alguns exemplars de l’obra.

 

Categories: Presentacions

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Vols guardar la teva cistella?

Escriu el teu email i quan tornis tindràs la teva cistella de compra igual, amb els llibres o cursos que has escollit, i si tenim algun descompte vigent el trobaràs al teu correu!

0

Cistella de la compra