Danielàndia, de Lluís Balsells

Publicat per -TRIPODE- el

En aquesta obra, Lluís Balsells ens recrea un imaginari que fuig de la funcionalitat per oferir-nos un text que no vol ser només una història, sinó un laboratori narratiu d’imatges potents i finals que sempre fan referència a la paraula com a última i indiscutible protagonista.

Uns contes que acaben creant una novel·la, una novel·la que es revela metaficció dins d’un joc d’alt valor literari.

L’escriptura, la paraula i la Daniela es converteixen en una vagabunderia on, a poc a poc, es desfà la narració per donar pas a l’objectiu veritable de tot el manuscrit: un elogi a l’escriptura i la lectura, a la reescriptura, a la intertextualitat de Borges i Foster Wallace.

 

Lluís Balsells (Lleida, 1950) és llicenciat en Història Contemporània. S’ha format en escriptura creativa a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès i a l’Escola Bloom.
Ha publicat Recomanat pels millors fabricants (Curbet 2015), un conjunt de relats i microrelats, i una novel·la, Diagonal (Trípode, 2019).
Actualment viu a Girona.

  • «Que Danielàndia es vagi multiplicant, versionant i contraversionant és part de la diversió que ens proposa i una de les coqueteries fenomenals de l’escriptura balsellsiana, que no sembla mai satisfeta amb una sola versió de les coses», Borja Bagunyà, autor del pròleg.
  • Llegeix un fragment de Danielàndia aquí.
  • Nota de premsa

Dades tècniques:
Pàgines: 400
Mida:14×21. Rústica amb solapes
PVP: 18,50 euros
Publicació: febrer 2021
ISBN: 978-84-122351-6-6


5 comentaris

La Revista de Girona publica una ressenya de Danielàndia - Editorial Trípode · 05/01/2022 a les 13:13

[…] número 330 de la Revista de Girona publica una ressenya de Jordi Arbonès sobre Danielàndia, la novel·la de Lluís […]

Lluís Balsells és convidat a Ràdio Vilablareix - Editorial Trípode · 28/04/2021 a les 15:11

[…] Dídac Romagós, conductor de Ràdio Vilablareix, entrevista Lluís Balsells per parlar de la seva última novel·la, Danielàndia. […]

Danielàndia al tast de novetats de Sant Jordi a El Punt Avui - Editorial Trípode · 19/04/2021 a les 12:28

[…] novel·la de Lluís Balsells, Danielàndia, forma part del tast de novetats del Sant Jordi 2021 de Lluís Llort a El Punt […]

Presentació de Danielàndia a Girona - Editorial Trípode · 12/03/2021 a les 12:14

[…] primera presentació de Danielàndia està prevista per al dimarts, 6 d’abril, a les 19 h a la Llibreria 22 de Girona. En […]

Danielàndia, de Lluís Balsells - Editorial Trípode · 01/03/2021 a les 14:27

[…] Danielàndia, de Lluís Balsells Data de publicació: març 2021 Nota de premsa: Danielàndia […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Vols guardar la teva cistella?

Escriu el teu email i quan tornis tindràs la teva cistella de compra igual, amb els llibres o cursos que has escollit, i si tenim algun descompte vigent el trobaràs al teu correu!

0

Cistella de la compra