Presentació de Massa tard a Girona

Publicat per -TRIPODE- el

Lluís Balsells presentarà Massa tard a la Llibreria 22 de Girona el proper 4 d’abril a les 7 del vespre. Ho farà acompanyat de l’escriptor, fotògraf i editor Quim Curbet.

Resum de l’acte:

La Llibreria 22 acull la presentació de la nova novel·la de Lluís Balsells, Massa tard. Aquest ja és el quart llibre que Balsells publica amb Trípode i el quart que presenta a la Llibreria 22.

Després de la benvinguda de Jordi Gispert, el llibreter, i Pilar Blasco, editora, Quim Curbet inicia una presentació d’allò més original. Agafant com a punt de partida la història de Massa tard, que s’inspira en la pel·lícula Too Late, Curbet ha escrit un conte que reprodueix la mateixa tècnica i recursos narratius que el llibre de Balsells, amb ell mateix com a protagonista, amb un toc d’humor i enginy i amb algunes referències cinematogràfiques que també apareixen al llibre.

Balsells explica que de tots els llibres que ha escrit Massa tard és el que més bones estones li ha fet passar. Comenta que ha estat una novel·la escrita amb molt divertimento i sense un guió gaire clar, ja que s’ha anat esdevenint a mesura que l’anava escrivint.

    

(Fotografies de M. Àngels Cabarrocas)

Categories: Presentacions

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Vols guardar la teva cistella?

Escriu el teu email i quan tornis tindràs la teva cistella de compra igual, amb els llibres o cursos que has escollit, i si tenim algun descompte vigent el trobaràs al teu correu!

0

Cistella de la compra