Presentació d’El dring del sentit a Sant Adrià de Besòs

Publicat per -TRIPODE- el

Esperança Castell i Maria Nunes conversaran sobre El dring del sentit a la Biblioteca de Sant Adrià de Besòs el dijous 4 de maig a les 18.30 h. Marta Pérez i Sierra i Margarida Medina Canals recitaran alguns dels poemes del llibre.

Resum de l’acte: 

Ens trobem a la Biblioteca de Sant Adrià per presentar El dring del sentit, d’Esperança Castell. La filòloga i escriptora Maria Nunes parla d’una biografia pòetica que ens aporta llum sobre el conjunt de l’obra poètica de Castell. També remarca que aporta reflexió quan ens ofereix unes experiències personals que són extrapolables a un país i una generació.
Castell va viure la infantesa a Sant Adrià de Besòs i en aquest llibre podem impregnar-nos d’un Sant Adrià que ja no existeix, que ha canviat i s’ha transformat. Tot un testimoni de com era la vida en aquesta ciutat a mitjans del segle XX.
Margarida Medina i Marta Pérez i Sierra han recitat alguns poemes.

 

Categories: Presentacions

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Vols guardar la teva cistella?

Escriu el teu email i quan tornis tindràs la teva cistella de compra igual, amb els llibres o cursos que has escollit, i si tenim algun descompte vigent el trobaràs al teu correu!

0

Cistella de la compra