Presentació d’Epifanies a Ona Llibres

Publicat per -TRIPODE- el

La Llibreria Ona acollirà la primera presentació del poemari de Xavier Jové, Epifanies. L’acte serà el divendres 4 de novembre, a les 19 h, i comptarem amb les intervencions de l’autor, les poetes Anna Bou, Marta Pera i Isabel Ortega i l’artista i músic Andreu Rifé.

Sobre l’acte:

La Llibreria Ona es va omplir de gom a gom a la presentació del tercer llibre de poemes de Xavier Jové, Epifanies. Va tenir lloc una conversa d’allò més atractiva a l’entorn dels poemes d’aquest recull entre l’autor i les poetes Anna Bou, Marta Pera i Isabel Ortega, i amb recitació d’alguns dels poemes per part del músic Andreu Rifé.

Al llarg de la presentació van sorgir reflexions i observacions sobre Epifanies:

  • Xavier Jové: “Busco fer una poesia que vingui de la situació concreta i vagi cap a la llum, que ens porti a la llum.”
  • Isabel Ortega: “A Epifanies hi veiem el balanceig entre vida i literatura. La veu poètica s’atura mentre el temps, la vida, passa.”
  • Marta Pera va ressaltar la concreció de les imatges, que són molt potents.
  • Anna Bou: “Les epifanies del poemari són molt personals, són moments de compressió durant uns instants i que perduren.”

Al final de l’acte, Andreu Rifé ens va sorprendre amb un dels poemes musicat per ell i que va cantar acompanyat de la guitarra.

Categories: Presentacions

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Vols guardar la teva cistella i veure els descomptes?

Mantingues la teva cistella de compra guardada escrivint el teu email, i si tenim algun descompte vigent el trobaràs al teu correu!

0

Cistella de la compra