Versos escapçats, de Joan Albareda

Publicat per -TRIPODE- el

Una història apassionant narrada a través dels records manuscrits d’en Pere, un estudiant de medicina enviat a files durant la Guerra Civil. Seguirem el seus passos fins a veure’l amb els ulls de la seva pròpia filla, l’Elna. Un relat d’amor i mort, records i venjança, que camina en paral·lel a la dissortada història del segle XX.
Joan Albareda, amb la publicació de Versos escapçats, ha volgut rendir homenatge a tantes persones que ens han manllevat de la memòria —homes i dones honestos, víctimes de guerra i exili— i que avui són noms oblidats, inexistents, sota el llast d’una postguerra de quasi quaranta anys i la posterior reforma dissenyada.

 

Joan Albareda (Barcelona, 1943) va néixer al Poblenou, en un racó d’aquella Barcelona menestral i obrera on la ciutat s’esmunyia entre l’escalf d’una gent senzilla i conscienciada i l’ominós ofec de la dictadura imperant. Per raons professionals, l’any 1973 va instal·lar-se a Girona, on des d’aleshores ha mantingut activitats empresarials, culturals i de caràcter cívic i polític.

L’any 2018 va presentar el seu primer llibre, Mai és demà, i el segon, dos anys més tard, Estimada papallona, ambdós relats de ficció dins del marc de la història contemporània del país.

  • A través del dietari del protagonista viurem una vida que camina en paral·lel al trencament que va representar la Guerra Civil, l’exili i la llarga dictadura.
  • Llegeix un fragment de Versos escapçats aquí.
  • Nota de premsa

Dades tècniques:
Pàgines: 370
Mida:14×21. Rústica amb solapes
PVP: 19,00 euros
Publicació: maig 2022
ISBN: 978-84-125012-6-1


5 comentaris

Presentació de Versos escapçats a Sant Feliu de Guíxols - Editorial Trípode · 07/10/2022 a les 10:20

[…] Toni Srtubell i Joan Albareda presenten Versos escapçats a Sant Feliu de Guíxols. La conversa serà el 4 de novembre, a les 19 h, a la Casa […]

Presentació de Versos escapçats a Santa Coloma de Farners - Editorial Trípode · 07/10/2022 a les 10:16

[…] Albareda, autor de Versos escapçats, presenta la novel·la a la Biblioteca Joan Vinyoli de Santa Coloma de Farners. L’acte serà […]

Versos escapçats, de Joan Albareda - Editorial Trípode · 30/08/2022 a les 11:01

[…] Versos escapçats, de Joan Albareda Data de publicació: maig 2022 Nota de premsa: aquí […]

El Punt Avui es fa ressò de Versos escapçats - Editorial Trípode · 14/06/2022 a les 14:33

[…] Punt Avui fa difusió de la nova novel·la de Joan Albareda, Versos escapçats, que es va presentar el 13 de juny a la Llibreria […]

La novel·la de Joan Albareda és notícia a Girona FM - Editorial Trípode · 03/06/2022 a les 13:34

[…] Masó i Jordi Gispert parlen de Versos escapçats, de Joan Albareda, al programa Lletres a Escena de Girona […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Vols guardar la teva cistella?

Escriu el teu email i quan tornis tindràs la teva cistella de compra igual, amb els llibres o cursos que has escollit, i si tenim algun descompte vigent el trobaràs al teu correu!

0

Cistella de la compra