El fum t’encega la mirada. E-BOOK

6,20

La Sònia una advocada jove; l’Aitana, una model que organitza festes amb glamour per a la jet set; i la Carmen (una clicada d’ull a la Carme Broto de l’etapa de postguerra), l’amant d’un industrial poderós; tres dones que lluiten per obrir-se pas en un món hostil i corrupte…

Tipus: llibre digital (e-book)
Format: EPUB
Disponibilitat: descàrrega directa

Categoria: Etiqueta:

Descripció

La novel·la ens parla dels jocs de poder i submissió, de les misèries de la burgesia, de màfies, proxenetes i prostitució. Conviurem amb personatges moguts per interessos obscurs i amants compartides, que perfilen una societat de claveguera. L’acció se situa a la Barcelona actual i a la convulsa Barcelona dels 40. També a l’Empordà, Pirineus i Balears.

L’Oriol Guilera (Barcelona, 1951) va cursar l’itinerari per a narradors a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès. Ha participat en els reculls de relats A l’ombra del Decameró (Gregal, 2014), ¿Humanos o Posthumanos? (Fragmenta, 2015), a més d’haver obtingut diversos reconeixements pels seus contes. Aquesta és la seva primera novel.la amb la que va quedar finalista (sota un altre títol) al premi El lector de l’Odissea 2016.

Les persones que ja l’han llegida n’han dit:
«M’ha recordat Bolaño!».
«M’ha dut a preguntar-me, quina és la millor manera de construir l’alternativa al sistema corcat».
«T’enganxa des de la primera pàgina: acció, temes actuals i bona literatura».
«Eren les 3 h de la matinada i no podia deixar-la!».

Format digital
ISBN: 978-84-948816-0-2

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar un comentari.