Nocturn aranès. E-BOOK

6,50

En aquesta novel·la es descriuen en paral·lel les vides truncades de dues dones: la mare d’una família jueva en la seva travessa dels Pirineus per escapar de la persecució de la Gestapo, i l’aranesa que els fa de guia, dona maltractada des de ben jove a causa de la pobresa dels seus orígens. La vida ha volgut capgirar els seus destins amb la possibilitat d’emprendre nous camins i compromisos. Acompanyarem la Carmina i la Rachel tant en els perills de la ruta de fugida com en el viatge intern de superació, ben diferent en un cas i l’altre, i ens endinsarem amb elles en la duresa quotidiana a la Vall d’Aran en l’època de la guerra i la postguerra que coincideix amb la invasió de França pels exèrcits nazis.

  • Format digital e-book: EPUB
  • Disponibilitat: descàrrega directa
Categoria: Etiqueta:

Descripció

L’autora ens ofereix un autèntic testimoni d’una època crua en llocs tancats de muntanya, en especial per a les dones, i ho fa amb una prosa àgil, sòbria, a voltes poètica, amb una elegància que ens captivarà.

Imma Pericas Pagès (Barcelona, 1944), llicenciada en Psicologia, ha dedicat tota la seva vida professional a l’àmbit de les persones amb necessitats educatives especials Paral·lelament ha desenvolupat altres interessos socials i línies de treball en aspectes com les diferents situacions i contextos de vida de la dona, i ha col·laborat a l’Associació de Dones Empresàries FEMVisió; amb aquesta organització va formar part del grup de dones que anaren a Pequín al Congrés Internacional convocat per les Nacions Unides l’any 1995 amb la finalitat de revisar les circumstàncies d’opressió de les dones i donar línies de conducta per millorar les lleis arreu del món.

  • Un escenari gran i petit alhora, la Vall d’Aran, al Pirineu català, és l’espai i referència en aquesta historia, basada en fets i personatges reals. 
  • Llegeix un fragment de Nocturn aranès aquí.
  • Nota de premsa
  • Data de publicació: novembre 2018
  • ISBN: 978-84-948816-3-3

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.