Un cafè curt, sisplau. E-BOOK

6,00

Un empresari d’èxit, avesat a una vida de luxe i tot tipus d’excessos, es veu obligat a tornar a casa del seu pare a on malviu després de caure en desgràcia. Durant el procés de recuperació vital i allunyat del seu món, es retroba amb…

Tipus: llibre digital (e-book)
Format: EPUB
Disponibilitat: descàrrega directa

Categoria:

Descripció

Llorenç Casamitjana, un empresari d’èxit, avesat a una vida de luxe i tot tipus d’excessos, es veu obligat a tornar a casa del seu pare a on malviu després de caure en desgràcia. Durant el procés de recuperació vital i allunyat del seu món, es retroba amb la Margot, una amiga de joventut, que en certa manera l’ajuda a recuperar la motivació per la vida. Però no tot és el que sembla… Ben aviat es veurà embolicat en un anar i venir de situacions força inversemblants que el faran, aquesta vegada sí, replantejar la seva existència i gaudir d’una segona oportunitat. Tothom se la mereix. O potser no…


Joan Ballesteros, a Un cafè curt, sisplau, té la capacitat de submergir-nos en una realitat molt actual plena de contrastos i de girs inesperats, potser com els que fa la vida, pensarem, però això sí, augmentats i corregits dins el que podem anomenar una fina, divertida i desacomplexada sàtira social.

Joan Ballesteros Farré, nascut a Barcelona, va estudiar Arquitectura Tècnica i Disseny Gràfic. Als 25 anys va crear la seva pròpia empresa de comunicació audiovisual. Després de més de 35 anys desenvolupant les feines de guionista, fotògraf i realitzador, a partir dels anys 90 es va concentrar en la direcció creativa de la companyia i va col·laborar en esdeveniments internacionals com els JJOO de Barcelona 92 i l’Exposició Universal de Sevilla. En l’actualitat està treballant en el recull de records «d’un home de la generació del 68» i en la seva segona novel·la.

  • Existeixen les segones oportunitats? Serem capaços de redimir un expublicitari famós, un grup de prostitutes, un cuiner, un capellà que va per lliure, i una supervivent de la gauche divine…?
  • És fàcil enamorar-nos de dos herois tan inversemblants, tòxics i adorables com en Llorenç Casamitjana i Rogelio Fortuna: un expublicitari d’èxit de Barcelona i un assassí en sèrie, cuiner i cantant de blues de New Orleans.

Format digital e-book: EPUB
ISBN: 978-84-948816-7-1

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar un comentari.