Setanta-tres dies amb el pare, d’Isidre Grau

16,00

Un relat intimista que ens narra la relació sovint difícil entre un pare i un fill. No obstant, durant setanta-tres dies en què es veuen obligats a refugiar-se als boscos, viuran un seguit d’experiències amb una insòlita comunicació afectiva i un estret contacte amb la natura que els farà madurar la relació i, en definitiva, valorar el paper de la memòria i els silencis en la construcció de cada vida.
La solitud, la subsistència i l’autonomia dins la naturalesa crua, l’aprenentatge de vida, la maduresa i el creixement personal són elements que omplen aquesta història.

Amb pròleg de Maria Barbal.

Categoria: Etiqueta:

Descripció

Isidre Grau (Sabadell, 1945) és autor de disset novel·les, entre les quals destaquem la pentalogia d’Els colors de l’aigua (Premi Sant Jordi 1985), La ciutat dels solitaris, L’home que perseguia la veritat i Un dissabte de primavera. Ha conreat narrativa breu, recopilada a La pell dels anys. Contes 1981-1994, i posteriorment ampliada amb El dia de l’incident i Pinyols madurs, contes difosos a Núvol. En una línia memorialista, ha publicat Primer paisatge, amb records d’infància ficcionats. Durant els quinze anys d’impartir tècniques de novel·la i de conte a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, va publicar al diari Avui articles amb reflexions sobre l’escriptura, i després va recollir aquesta experiència en els assaigs literaris L’arquitectura del conte (nova edició ampliada el 2016) i La maleta de l’escriptor (nova edició revisada el 2019). Va ser membre del col·lectiu Ofèlia Dracs.

  • «Isidre Grau ens lliura una història intensa, basada en un cas verídic, que es llegeix amb gust i manté l’interès del lector fins al final», Maria Barbal.
  • «Som davant un dels terribles episodis de la Guerra Civil viscut a l’altra banda. El protagonista, un noiet d’onze anys, es veu obligat a fer d’aprenent de Robinson al costat del seu pare, tots dos sols i emboscats», Joaquim Carbó.
  • Llegeix un fragment de Setanta-tres dies amb el pare aquí.

Dades tècniques:
Pàgines: 190
Mida:14×21. Rústica amb solapes
PVP: 16,00 euros
Publicació: octubre 2021
ISBN: 978-84-123920-7-4

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar un comentari.