Epifanies, de Xavier Jové

12,50

Epifanies, Xavier Jové ens ofereix les seves pròpies «epifanies» agrupades en quatre parts que corresponen a les quatre estacions i que engloben, en total, uns cinquanta poemes. Tal com comenta Francesc Parcerisas al pròleg, en el cas d’Epifanies, el fet és particular perquè «el poeta sembla advertir-nos que l’experiència reveladora que és a l’origen del poema i que ara ens és proposada als lectors n’és una, individual i concreta, “la seva”, i que és precisament a partir d’aquesta seva concreció que hem d’elaborar la nostra lectura».

Categoria: Etiqueta:

Descripció

Xavier Jové entén la poesia com a un testimoniatge clarivident, sense concessions de cap mena. Aquesta funció de la poesia és la proposta més sincera i radical que l’autor ens planteja en aquest llibre, i un exemple colpidor, força insòlit, dins la poesia catalana actual.

Amb pròleg de Francesc Parcerias.

Xavier Jové Massana (Bell-lloc d’Urgell, 1962) és llicenciat en filologia anglogermànica i doctor en interrelacions literàries per la Universitat de Barcelona. Ha treballat com a docent en l’ensenyament secundari i universitari, i actualment és director del Centre de Formació d’Adults Fondo de Santa Coloma de Gramenet. Ha publicat diversos articles sobre literatura i crítica cultural i educativa, així com la traducció d’El pobre músic, de Franz Grillparzer. Epifanies és el seu tercer llibre de poemes, després de Tripulants (2004) i Els 7 pecats revisitats (2011).

Dades tècniques:
Pàgines: 108
Mida:13×19. Rústica amb solapes
PVP: 12,50 euros
Publicació: agost 2022
ISBN: 978-84-125012-9-2

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.