Pell morta, de Montse Maestre

12,00

Pell morta és la història d’una ruptura i tot el procés de dol que comporta, de sobte, viure en singular. Tal com comenta Sònia Moll Gamboa al pròleg, en aquest recull de poemes, el lector experimentarà en carn pròpia el procés metafòric que segueix una serp quan muda la seva pell: «des de la ferida fins a la crosta i finalment fins a la cicatriu i a la pell morta que ens escanyaria i ens infectaria si no la deixéssim enrere de manera definitiva».

Categoria: Etiqueta:

Descripció

Cada una de les parts del poemari està encapçalada per una il·lustració de Mainés E. Vizcarra. Text i imatge formen un compendi que dota d’encara més qualitat el conjunt. Hi trobarem, a més, referències i inspiracions que van des da la cultura oriental fins a l’imaginari i mitologia grecs, passant, també, per les influències de casa nostra, com Lluís Llach o Antònia Vicens.

  • Pròleg de Sònia Moll Gamboa.
  • Il·lustracions de Mainés E. Vizcarra.

Montse Maestre Casadesús (Ripoll, 1980) actualment és mestra d’alfabetització en una escola de persones adultes, dinamitzadora de diversos clubs de lectura infantils i juvenils i professora del grau d’educació social. Rapsoda del grup Revers i Carrer de la Poesia, 14, li apassiona dir la poesia en veu alta, per fer sentir els versos endins i encendre una llum que ens faci córrer a buscar un bon llibre de poemes. També cultiva la poesia infantil amb la certesa que ens cal una educació poètica transformadora des de l’inici. Pell morta és el primer poemari que publica.

  • «Un excel·lent debut poètic! Que aquest llibre preciós no es perdi entre tanta fressa de tanta novetat!», D. Sam Abrams
  • Llegeix alguns poemes de Pell morta aquí.
  • Nota de premsa

Dades tècniques:
Pàgines: 82
Mida: 13×19. Rústica amb solapes
PVP: 12 euros
Publicació: setembre 2022
ISBN: 978-84-125865-2-7

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.