Vinyoli, de Begur el vers, de Miquel Sánchez

12,00

Recull de poemes inspirat en els estius beguerencs de Joan Vinyoli seguit d’un breu assaig d’investigació personal sobre les estades del poeta a Begur. Tal com indica Sam Abrams al pròleg, els poemes liriconarratius de Sánchez es poden distribuir en tres grups ben diferenciats: «les represes poètiques de poemes de Vinyoli on Sánchez se cenyeix al text base; les recreacions lliures a partir de motius vinyolians que formen un formidable joc intertextual, i, els poemes originals del nostre autor que comparteixen temàtica amb Vinyoli i funcionen en paral·lel». A «Estudi del Vinyoli begurenc (1954-1978)», Sánchez ressegueix de manera cronològica les estades estiuenques de Joan Vinyoli al poble del Baix Empordà.

Categoria: Etiqueta:

Descripció

Miquel Sánchez, nascut a Cerdanyola el 1943, és enginyer i doctor en Història. Té publicats set llibres de poemes: Encenall d’un vertigen solitari (1992), Partences (1995), Identitats (2004), La rebel·lió dels mots (2008), Entre escletxes (2014), Assegut al pedrís (2015) i Sa Riera, els verals de l’aigua (2018).

  • «Per a Sánchez […] necessitem viure una vida més plena i rica. En aquest sentit, cal entendre la figura i l’obra de Joan Vinyoli i el poble de Begur i el seu entorn natural com a dues metàfores poderoses per a contravenir les tendències actuals d’empobriment del nostre món, un empobriment que, cada vegada més, ens deixa a la mercè d’un pensament simple i únic que ens promet benestar, democràcia i progrés, quan en realitat és justament el contrari. Si el sabem llegir bé, em costa d’imaginar un llibre més adient i actual per als temps que vivim», Sam Abrams al pròleg.
  • Vinyoli, de Begur el vers és un llibre que entrellaça moltes disciplines diferents com la poesia, la narrativa, la biografia, la història, la geografia, la topografia, l’antropologia i la sociologia.
  • Llegeix alguns poemes del recull aquí
  • Nota de premsa

Dades tècniques:
Pàgines: 108
Mida:13×19. Rústica amb solapes
PVP: 12,00 euros
Publicació: maig 2022
ISBN: 978-84-125012-4-7

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar un comentari.