Distància infinita, de Ramon Almirall

16,50

Ser a la vora, o molt a la vora, i sentir-se lluny. Ser lluny, i sentir-se al costat. A les relacions entre persones, la distància no es mesura només en quilòmetres, en metres o en centímetres. Distància infinita parla d’això: de trobades, cites i encontres, de caràcter divers, on els sentiments i les vivències neixen justament com a fruit d’aquest contacte proper o llunyà. Distància íntima, distància física, distància social, distàncies, totes, en la mirada i en el cap dels protagonistes o de cada lector.

Categoria: Etiqueta:

Descripció

«Els contes de Ramon Almirall proven que la distància més curta entre dos punts no és la línia recta, sinó la llei de la mirada, l’art de la paraula i el teixit complex de la ment. Mostres esplèndides de l’ofici d’escriure, expressen de manera vibrant i fonda la contingència humana, que, passada pel sedàs de la ficció, s’allibera de l’instant i esdevé perdurable», Mònica Miró Vinaixa

Ramon Almirall Ferran (Barcelona, 1954). Ha treballat com a psicòleg i com a professor universitari al llarg de quaranta anys i en aquest temps ha publicat articles i llibres del seu àmbit professional, així com articles de divulgació al diari La Vanguardia. Des de sempre havia escrit relats breus, però ha estat els darrers anys quan s’ha centrat en l’escriptura creativa, interessant-se especialment en els relats i microrelats. El seu pas per l’itinerari de narrativa de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès ha contribuït a aquesta nova singladura. L’any 2019 va ser finalista al 13è Concurs de Relats Curts de TMB i el 2021 va ser premiat al 3r Concurs de Microrelats del Festival VilaPensa de Vilafranca de Penedès.

  Dades tècniques:
  Pàgines: 170
  Mida:14×21. Rústica amb solapes
  PVP: 16,50 euros
  Publicació: febrer 2022
  ISBN: 978-84-125012-0-9

  Ressenyes

  Encara no hi ha ressenyes.

  Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.