La imprecisió dels llindars, de Lluís Balsells

16,00

Travessar un llindar és llançar-se a l’aventura, però també és tornar a casa. Són petites fronteres quotidianes de les quals depèn l’ordre del món. ¿Però què passa quan es difuminen les línies que separen la raó i el deliri, la salut i la malaltia, la ficció i la realitat, l’obsessió i l’equilibri? Aquest recull de contes ens proposa (tempta a) instal·lar-nos-hi, caminar per aquests llindars imprecisos per on habiten una colla de personatges [duaners excèntrics] ocupats a fer caure les coses d’una banda o de l’altra, o a fer-les girar sobre si mateixes.

Categoria: Etiqueta:

Descripció

Lluís Balsells (Lleida, 1950) ha publicat Recomanat pels millors fabricants (Curbet, 2015), un conjunt de relats i microrelats, i amb Trípode, dues novel·les, Diagonal (2019) i Danielàndia (2021), i un recull de contes, La imprecisió dels llindars (2022).

 

  • «El principi és el final i el final és el principi. I mentrestant, aquest desordre angoixant i divertit que és la vida i l’escriptura plena de present i també de coneixements atresorats del narrador incomparable que és Lluís Balsells», Helena Carreras
  • Llegeix un conte del recull aquí.

Dades tècniques:
Pàgines: 202
Mida:14×21. Rústica amb solapes
PVP: 16,00 euros
Publicació: març 2022
ISBN: 978-84-125012-1-6

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar un comentari.